Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Pikkujoulut Turun Tiedepuistossa

Haluatko järjestää pikkujoulut helposti ja nopeasti?

Vierailukeskus Joen tilat taipuvat mitä erilaisimpiin tapahtumiin. Haluatpa sitten nauttia juhlavasta illallisesta, intiimistä livekeikasta tai saunasta ja porealtaasta, Turun Tiedepuistosta löydät tilat näihin kaikkiin. Tarjoilujen suhteen Tiedepuistossa ei tarvitse tehdä kompromisseja, sillä tiloihin on mahdollista tilata juuri sellaista ruokaa, mikä parhaiten sopii tyyliinne.

Juhli tyylikkäästi Cave-teatterissa

Joen katutasossa sijaitsevassa Cave-teatterissa järjestät näyttävät juhlat. Tummanpuhuva tila, lava ja 11 metriä pitkä kaareva valkokangas tarjoavat uniikin ympäristön niin illallisille, keikoille kuin tanssiin ja rentoon seurusteluunkin. Cave-teatterissa järjestettävät pikkujoulut voi helposti levittää myös muihin Joen tiloihin, mikä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin ohjelmanumeroihin joulupukinetsinnästä teemahuoneisiin.

Cave-teatteri soveltuu 50-150 henkilön tapahtumiin.

Nauti illasta Turun kattojen yllä

ElectroCityn 7. kerroksessa sijaitseva edustus- ja saunatila Circus tarjoaa huikeat puitteet pikkujouluille keskellä sykkivää kaupunkia. Circuksessa pikkujouluseurue nauttii ruuan ja juoman lisäksi maisemista, saunasta ja ulkoporeammmeesta täysin omassa rauhassa. Circus taipuu mainiosti niin DJ:n, livemusiikin kuin Spotifynkin tahdittamiin bileisiin. Ohjelmaa ja yllätyksiä kaipaaville Circus tarjoaa moninaisine tiloineen paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Circus soveltuu maksimissaan 50 henkilölle. Circusta voivat vuokrata Joen, Teknologiakiinteistöjen ja Werstaan asiakkaat.

Kiinnostuitko? Varaa tila kätevästi Joen verkkokaupasta.

Lue lisää | Yleistä