Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää
Joen kokoustoiminta sai vahvistuksen aiemmin Manu Eventsillä työskennelleestä Savvas Potitsopouloksesta. Savvas vastaa Joessa järjestettävien kokousten ja tapahtumien teknisestä toteutuksesta.

Rhodoksen rannoilta Joen virtaan

Joen kokoustoiminta sai vahvistuksen aiemmin Manu Eventsillä työskennelleestä Savvas Potitsopouloksesta. Savvas vastaa Joessa järjestettävien kokousten ja tapahtumien teknisestä toteutuksesta.

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen kokoustoiminta sai merkittävän vahvistuksen aiemmin Manu Eventsillä työskennelleestä Savvas Potitsopouloksesta. Joen uuden kokouskoordinaattorin ensimmäinen työpaikka oli viiden tähden hotelli Välimeren rannalla, josta mukaan tarttuivat korkeat palvelustandardit ja asiakkaan edun huomioiminen kaikissa tilanteissa.

Kokouskoordinaattorin nimikkeellä työskentelevä Savvas huolehtii Joessa järjestettävien kokousten ja tapahtumien teknisestä toteutuksesta. Käytännössä hän järjestelee kokoustilat asiakkaan tarpeiden mukaisiksi, huolehtii kokoustekniikan toimivuudesta sekä tarjoilujen ja muiden mahdollisten lisäpalveluiden ilmestymisestä ajallaan paikan päälle. Savvaksen työnsarkaa ovat Joen, ElectroCityn ja BioCityn kokoustilat.

– Ykköstavoite on, että asiakkaalla on kokouspäivän päätteeksi hymy kasvoillaan, Savvas tiivistää kysyttäessä, mistä hänen työssään on pohjimmiltaan kyse. 

Hymy on Savvaksella itselläänkin herkässä. Välittömyys ja aitous ovat miehen perusominaisuuksia. Ne pääsevät kukoistukseensa työtehtävissä, jotka vaativat paljon yhteistyötä ja vuorovaikutusta asiakkaiden ja palveluntarjoajien kanssa.

– Parasta tässä työssä on se, että saan olla oma itseni eikä tarvitse teeskennellä. Jos näet minut lähipalvelupisteellä hymyilemässä, niin se on aitoa hymyä. Jos joskus ei hymyilytä niin ei tarvitse väkisin hymyillä, Savvas summaa.

ICT-talon lähipalvelupisteeltä löytynyt Savvas tietää mitä tekee. Hänellä on takanaan pitkä ura erilaisissa hotelli-, ravintola- ja tapahtumajärjestelytehtävissä. Savvas syntyi ja kasvoi Saksassa, missä hän suoritti suomalaista restonomin tutkintoa vastaavan koulutusohjelman. Toisessa kotimaassaan Kreikassa suoritetun asepalveluksen jälkeen Savvas jäi moneksi vuodeksi Rhodokselle töihin viiden tähden hotelliin, jossa nuori mies oppi nopeasti viiden tähden asiakaspalvelijan tavoille.

Parasta tässä työssä on se, että saan olla oma itseni eikä tarvitse teeskennellä. Jos näet minut lähipalvelupisteellä hymyilemässä, niin se on aitoa hymyä.

Pitkän työuransa aikana Savvas on seurannut eturintamasta teknologisen kehityksen vaikutuksia tapahtuma-alaan. Saksassa vietettyinä opiskeluaikoina kokoustekniikan terävintä kärkeä edusti piirtoheitin, mutta Nokia-Suomeen muutettua vastassa oli uuden vuosituhannen teknologia haasteineen. Suomessa Savvas työllistyi turkulaiseen hotelliin, jonka uudenaikaisiin videotykkeihin kului hetki aikaa totutella.

– Siinä oli IT-tuella setvittävää, kun heti ensimmäisessä järjestämässäni tilaisuudessa tekniikka ei toiminut ja sain aika sotkun aikaan, hän muistelee virnistäen.

Nykyään Savvas käsittelee tottuneesti ja varmuudella laitetta kuin laitetta, mikä onkin välttämätöntä Joen esitystekniikkaa, äänentoistoa ja tietoyhteyksiä työkseen käsittelevälle. 

Kotona Savvasta odottavat vaimo, kaksi lasta ja kolme koiraa. Perheen koirat ovat löytökoiria tai kotiaan vaihtaneita ongelmatapauksia, joille Savvas perheineen haluaa tarjota turvallisen ja rakastavan kodin. Savvas haluaa luoda turvallisuuden tunteen myös Joen asiakkaille. Kun asiakas voi luottaa siihen, että kokousjärjestelyjen suhteen kaikki on reilassa, on helppo keskittyä itse asiaan.

Lue lisää | Yleistä