Saapumisohjeet

Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Saapuminen Vierailukeskus Jokeen on helppoa, sillä alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Kupittaan juna-asema sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä Joesta, ja matka Turun lentokentältä Turun tiedepuistoon kestää alle puoli tuntia. Helsingin moottoritie kulkee vain 400 metrin päässä Joesta.

Autolla
Joen lähistöltä löytyy noin 200 maksullista vieraspysäköintipaikkaa. Lähimpänä Jokea sijaitsevat BioCityn parkkihalli (Joukahaisenkatu 3-5), Tahkonaukion pysäköintialue (Lemminkäisenkatu 9) sekä EduCityn pysäköintialue (Lemminkäisenkatu 22-24). BioCityn parkkihalli on avoinna arkisin normaalisti klo 5.45–17.00 ja tapahtumien yhteydessä pidempään. EduCityn ja Tahkonaukion pysäköintialueet ovat avoinnauki ympäri vuorokauden. BioCityn parkkihallista pääsee Jokeen sisäkautta nousemalla hissillä BioCityn 1. kerrokseen. Sisäänkäynti Jokeen sijaitsee BioCityn B-päädyssä. EduCityn pysäköintialueelta ja Tahkonaukiolta Joen pääsisäänkäynnin löytää kävelemällä Lemminkäisenkatua Tykistökadun suuntaan.

Bussilla
Turun tiedepuiston alueelle liikennöivät bussit 32, 32A, 42, 6, 600, 60 ja 221. Aikataulut sekä lisätietoa pysäkeistä ja reiteistä löytyy Turun seudun joukkoliikenne Fölin nettisivuilta.

Taksilla
Taksilla Jokeen pääsee, kun pyytää kuljettajaa ajamaan Vierailukeskus Jokeen tai osoitteeseen Lemminkäisenkatu 12b. Taksin voi tilata numerosta 02 10041.

Tilausbussilla
Mikäli saavutte Jokeen tilausbussilla, jättää bussi matkustajat Joukahaisenkadulle, josta on lyhyt kävelymatka korttelin läpi vierailukeskuksen sisäpihan puoleiselle ovelle.

Junalla
Helsingistä saapuvat junat pysähtyvät Kupittaan asemalla, josta on pari minuutin kävelymatka Jokeen. Turun päärautatieasemalta kaupungin keskustasta Jokeen on reilun kolmen kilometrin matka. Busseilla 32 ja 42 pääsee päärautatieasemalta ilman vaihtoa Turun Tiedepuistoon.