Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

SHIFT hurmasi Turun Tiedepuistossa

SHIFT Business Festival järjestettiin Joessa 29.-30.5. SHIFT on kaikkien aikojen suurin Joessa järjestetty tapahtuma, jossa kävi yli 2000 vierasta oppimassa uutta, verkostoitumassa sekä kuuntelemassa valovoimaisia esiintyjiä. Sää suosi tapahtumaa, ja alkukesän auringonpaiste sai ihmiset viihtymään ja nauttimaan tunnelmasta.

Joen tilat taipuivat erinomaisesti rentoon businesstapahtumaan, ja lisäksi Tiedepuiston sisäpihan Jussinaukio täydensi kokonaisuutta upeasti. Jussinaukiolle rakennetulla lavalla ja Cave-teatterissa päästiin kuulemaan loistavia esiintyjiä, kun taas Joen ylimmässä kerroksessa saatiin tavata uusia tuttavuuksia SHIFT-sovelluksen avulla. Alueohjelma levittäytyi Joen ja Jussinaukion lisäksi BioCityyn ja piti sisällään erilaisia työpajoja, klinikoita ja yritysten innovatiivisia esittelyjä.

Tapahtuman puhujina kuultiin muun muassa David Rowania, joka kertoi tämän hetken tärkeimmistä teknologiatrendeistä ja siitä, miten ne vaikuttavat yritysten liiketoimintaan. Yrittäjä, mediapersoona Sointu Borg puhui oman johtajuuspolun rakentamisesta ja siitä, miten mennä rohkeasti eteenpäin kohti menestystä itseensä luottaen. Myös Saku Tuomisen, Tomi Kaukisen ja Emma Kimiläisen omannäköiset, innostavat puheenvuorot keräsivät paljon kiitosta yleisöltä.

SHIFTin ensimmäisen päivän kruunasivat tunnelmalliset iltabileet, joissa esiintyivät dj Pikkumiska, Jukka Poika, Gasellit sekä Darude. Toisena festivaalipäivänä kuultiin vielä tarinoita työelämästä ja yrittäjien urapoluista. Useat yritykset olivat myös esillä rekrytapahtumassa, jossa etsittiin tulevaisuuden työntekijöitä.

Järjestäisitkö sinäkin tapahtumasi näissä puitteissa?

Lue lisää | Tapahtumat