Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Shift hyppää Jokeen

Business Festivaali Shiftin päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Vierailukeskus Joessa. Uutta tapahtumassa on paikan lisäksi myös muoto ja ajankohta: festivaali on osin virtuaalinen ja päätapahtuma järjestetään 27.-28. lokakuuta.

Shiftin teemana on tänä vuonna älykäs liiketoiminta, joka haastaa yritykset miettimään resilienssin ja älykkään uudelleenrakennuksen kysymyksiä koronakevään jälkeen.

Businessfestivaali alkaa 26.8. järjestettävällä virtuaalisella kick-off tapahtumalla ja jatkuu syyskuusta lokakuun loppuun asiantuntijawebinaareilla. Viikoittain järjestettävät ilmaiset webinaarit tarjoavat näkökulmia, tutkimustietoa ja käytännön esimerkkejä liiketoiminnan kehittämiseen.

Myös Shiftin kaksipäiväiseen päätapahtumaan on tänä vuonna mahdollista osallistua netin välityksellä, sillä tapahtumaan myydään virtuaalilippuja ja on-site -lippuja, jotka molemmat oikeuttavat täyteen kahden päivän festivaaliohjelmaan ja verkostoitumismahdollisuuksiin. Mutta miten festarit saadaan toimimaan etänä, Shiftin toimitusjohtaja Mari Männistö?

– Rakennamme Shiftistä ainutlaatuisen tapahtumakokemuksen, joka on paljon enemmän kuin pelkkä videostriimiä suoltava verkkosivu. Alusta, jolle virtuaalinen tapahtuma toteutetaan, mahdollistaa fyysisesti Joessa olevien ja netin välityksellä tapahtumaan osallistuvien keskinäisen verkostoitumisen, jolloin fyysinen tapahtuma ja virtuaalitoteutus tuottavat lisäarvoa toisilleen ja aidosti kansainvälinen festivaali on valmis!

Shift päätettiin järjestää Joessa sen keskeisen sijainnin, hyvien yhteyksien sekä näyttävien puitteiden vuoksi.

Shift päätettiin järjestää Joessa sen keskeisen sijainnin, hyvien yhteyksien sekä näyttävien puitteiden vuoksi. Shiftin aikana Joki muuttuu tilaksi, jollaisena sitä ei ole ennen nähty – luvassa on todelliset kesäfestarit syksyn keskelle!

– Joen tyylikkäät ja monikäyttöiset tilat soveltuvat mainiosti suurtapahtuman tarpeisiin. Käytössämme olevat teknologiset ratkaisut digitaalisen materiaalin esittämiseen tapahtuma-alueella ovat ainutlaatuiset. Joki mahdollistaa päätapahtumamme tuotannon lisäksi hienosti myös elokuussa starttaavien viikoittaisten webinaarilähetysten tuotannon. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä sujuvaan yhteistyöhön Joen henkilökunnan kanssa, Männistö päättää.

Lue lisää | Yleistä