Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

SHIFT juurtuu Tiedepuistoon

Turun Tiedepuistoon on saapunut tuulahdus muutosta, kun SHIFT Business Festivalin pääomistajuus siirtyi Turun Teknologiakiinteistöille. Tavoitteena on tehdä SHIFT Business Festivalista entistäkin vaikuttavampi tapahtuma, joka kokoaa yhteen yritysmaailman innovaatiot Turusta ja maailmalta.

SHIFT Business Festivalia järjestävän SHIFT Events Oy:n yhtiökokous teki merkittävän päätöksen lokakuussa, kun Turun Teknologiakiinteistöt Oy nousi SHIFT Eventsin pääomistajaksi.

Muutoksen myötä Joen kumppaneista vastaava yhteisöpäällikkö Carita Varjonen ottaa ohjat SHIFT Business Festivalin järjestämisessä ja nousee SHIFT Events Oy:n toimitusjohtajaksi.

 Tavoitteena on tehdä SHIFT Business Festivalista entistä suurempi tapahtuma, ja Joki on vahvasti mukana tässä kasvutarinassa, tunnustaen SHIFTin merkityksen ja potentiaalin. Yhteinen tavoite on lisätä Turun Tiedepuiston ja koko Turun vetovoimaa, SHIFTin toimitusjohtaja ja Joen yhteisöpäällikkö Carita Varjonen kertoo.

Carita Varjonen on toiminut SHIFTin parissa jo usean vuoden ajan ja Joki on ollut tapahtuman aktiivinen kumppani. Varjonen näkee SHIFTissä paljon potentiaalia, mutta myös tarvetta muutoksille.

 Uskon, että ankkuroimalla tapahtuma Tiedepuiston alueelle SHIFT vahvistaa rooliaan alueen kehittäjänä ja yhteisöllisyyden rakentajana.

Puuttuva palanen kokoaa Tiedepuiston yhteen

SHIFT toimii konkreettisena yhdistäjänä alueella jo toimivien yritysten, korkeakoulujen ja kaupungin kehityksen välillä. Joen kumppaneilla on ainutlaatuinen mahdollisuus integroitua SHIFTin ohjelmaan ja tuoda esiin omaa toimintaansa. Tavoitteena on saada alueelle lisää aktiivisuutta ja lisätä yhteisöllisyyttä, täydentäen samalla alueen tapahtumakokonaisuutta.

 Näemme SHIFTin alueen puuttuvana palasena, joka tuo yhdistää Tiedepuiston alueen toimijoita yhteen entisestään. SHIFT toimii kaikkien yritysten ja korkeakoulujen kohtaamispaikkana, jossa eri alojen ihmiset pääsevät tutustumaan toisiinsa.

Tapahtuma kokoaa aluetta ainutlaatuisella tavalla, tavoitteenaan myös laajentaa tapahtuman kävijäkuntaa ja luoda koko alueen yhteinen kohtaamispaikka.

Kumppaneille entistä monipuolisempaa palvelua

Carita Varjonen vastaa yhä Joen kehittämisestä, tapahtumista ja kumppanuuksista. Joen kumppanuuksien hoitamiseen saadaan lisävahvistuksia Teknologiakiinteistöjen asiakkuustiimistä.

 Uusiksi yhteyshenkilöiksi kumppaneille saadaan Teknologiakiinteistöjen asiakkuuspäälliköt Annika Pakula, Tinet Santalahti ja Saija Kivikankare, joille Joen toimintaverkosto on tullut tutuksi Teknologiakiinteistöjen asiakkaiden arjessa toimiessa. On siis luonnollista, että he ottavat Joen osaksi neuvotteluita ja kartoittavat asiakkaiden tarpeita tiloille ja tapahtumille, Carita kertoo.

Joen kokoustilamyyntiä hoitaa yhä Joen myyntipalvelu ja tapahtumissa asiakkaita auttaa Joen kokouskoordinaattori.

Lue lisää | Yleistä