Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

SHIFT starttaa Joesta

SHIFT Business Festivalin perinteinen Partner and Speaker Dinner järjestetään taas Vierailukeskus Joessa 23.8. Tilaisuudessa kokoontuvat SHIFT Business Festivalin puhujat ja tapahtuman sponsorit tunnelmoimaan seuraavana päivänä alkavaa festivaalia.

Joen Cave-teatterissa järjestettävässä illallistilaisuudessa puhujana toimii Funzin perustaja, yrittäjä ja valmentaja Aape Pohjavirta. Pohjavirta on toiminut median, digitaalisten palvelujen ja teknologialiiketoiminnan ytimessä 1980-luvun lopulta lähtien ja hän on tunnettu ajatuksia herättävistä puheenvuoroistaan, joissa ei luetella vain helppoja totuuksia ja mantroja vaan perehdytään vaikeisiin totuuksiin. Pohjavirran puheenvuoroja on kuultu esimerkiksi OECD Forumissa, YK:n yleiskokouksessa, Slushissa, Aalto-yliopistossa ja Facebook-konferensseissa.

Tilaisuudessa kuullaan myös viime hetken vinkit ja mielenkiintoiset ohjelmanumerot, joita kannattaa seurata SHIFTissä.

Kaksipäiväinen SHIFT Business Festival järjestetään 24.-25.8. Hotel Kakolassa ja sen edustalla. Tänä vuonna festivaalin teema on RECONNECT. Vierailukeskus Joen löytää Shiftin tapaamisalueelta paikalta 3. Kontilla on tuttuun tapaan tarjolla virvokkeita ja Joki-donitseja. Lisäksi kontilla järjestetään kilpailu, jossa on mahdollisuus voittaa sauna- ja edustustila Circus illaksi käyttöön.

Tilaisuus on tarkoitettu vain kutsuvieraille.

Kuvissa tunnelmia viime vuoden Partner and Speaker Dinner -tilaisuudesta.

Lue lisää | Yleistä