Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Shift valloittaa Tiedepuiston – Tule mukaan luomaan tulevaisuuden menestystarinoita!

Elokuussa Tiedepuistossa kuhisee, kun alueen valtaa yritysten kohtaamisiin keskittynyt SHIFT Business Festival. Tiedepuiston sydämeen saapuva SHIFT kerää Tiedepuiston yhteen ja tapahtuma on tänäkin vuonna täynnä ainutkertaisia puheenvuoroja, mielenkiintoista oheistapahtumaa ja verkostoitumista alueen yritysten kanssa. Haastattelimme Shiftin nykyistä toimitusjohtajaa Jutta Ruususta, joka johdatti meidät Shiftin kesäisiin tunnelmiin.

Shift-bisnesfestivaali tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön erilaisten ihmisten, yritysten ja ideoiden kohtaamiselle. Shift kokoaa Tiedepuiston yhteen musiikin, taiteen ja uusien ihmisten äärelle.

– Tavoitteenamme on yhdistää eri alojen osaajat keskenään suuremmaksi yhteisöksi, mikä mahdollistaa osaamisen yhdistämisen ja luo erinomaisen kasvualustan uusille innovaatioille, Jutta Ruusunen kertoo.

Reilu vuosi sitten Shiftissä aloittanut Jutta on vahva markkinoinnin osaaja, joka on luotsannut Shiftin Tiedepuistoon lähelle Turun yrityselämän keskusta. Nuorkauppakamarin kasvattina Jutta kertoo, että ihmisten ja yritysten yhteen tuominen ja elinvoimaisen yhteisön luominen on ollut hänelle eteenpäin ajava energia sekä inspiraation lähde.

– Ajatus lähtee siitä, että yhdessä olemme enemmän. Shiftistä löytyy ajankohtaisten puheenvuorojen lisäksi lukuisia mahdollisuuksia verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa. Lisäksi tämän vuoden sijainti Tiedepuiston sydämessä lisää entisestään mahdollisuuksia tavata potentiaalisia uusia yhteistyökumppaneita, Jutta kertoo.

Verkostoitumista yli toimialojen

Shfitin aikana toimii tänäkin vuonna matchmaking-alusta, jonka kautta voi varata etukäteen tapaamisia muiden osallistujien kanssa. Matchmaking onkin vaivaton tapa löytää juuri ne oikeat henkilöt ja yritykset, joiden kanssa haluat verkostoitua. Jo viikkoa ennen tapahtumaa avautuva matchmaking takaa tehokkaat one-to-one tapaamiset ja oman aikataulun voi suunnitella joustavasti puheenvuorojen ja tapaamisten ympärille – afterworkeja unohtamatta!

– Tällä tavoin voit jo etukäteen suunnitella tapaamisia ja varmistaa, että saat mahdollisimman paljon irti festivaalista. Lisäksi kannattaa ehdottomasti tutustua Tiedepuiston alueella oleviin yrityksiin ja tapahtuman puhujiin, Jutta vinkkaa.

Tule mukaan luomaan seuraavaa menestystarinaa

Shift on mahdollisuus oppia alan parhailta asiantuntijoilta, inspiroitua uusista ideoista ja löytää ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Älä jätä tätä tilaisuutta väliin – tule mukaan ja koe itse, miten Shift voi viedä yritystoimintasi uudelle tasolle.

Lue lisää | Tapahtumat