SHIFT Business Festival valloittaa Turun Tiedepuiston 29.–30.5.2024  

Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Mitä jos yritystapahtuma olisi kuin festarit? Täynnä elämyksiä, kiinnostavaa ohjelmaa ja uusia kohtaamisia? SHIFT on. Kaikkea tätä ja enemmänkin. 

Vierailukeskus Joen vuoden päätapahtuma SHIFT Business Festival valloittaa Turun Tiedepuiston 29.–30.5.2024. Tapahtuma tuo yhteen busineksen ja bileet tavalla, jollaista ei Turussa olla ennen nähty. SHIFTissä kehitytään, verkostoidutaan ja juhlitaan kukin omana itsenään. Siellä kohtaavat tutut ja tuntemattomat, isot ja pienet sekä uudet ja vanhat, ja siellä kaikkia yhdistää halu menestyä nyt ja tulevaisuudessa.

Vuoden 2024 teemana on menestys

SHIFT teemana on tänä vuonna menestys, jota tarkastellaan johtajuuden, innovaatioiden ja riskienhallinnan näkökulmasta. Mitä meidän kaikkien tulisi tietää teknologian yhä kasvavista vaikutuksista liiketoimintaan? Kuinka johdetaan menestyksekkäästi itseä ja muita 2020-luvulla ja mitä riskienhallinta tarkoittaa erilaisissa konteksteissa – vai voiko riskejä aina edes hallita? Tapahtuman ohjelma koostuu toinen toistaan kiinnostavammista puhujista, työpajoista, taiteesta ja kohtaamisista sekä tietenkin huikeista iltabileistä, joita tähdittävät tänä vuonna Gasellit ja Darude.

Näin hankit oman lippusi

Liput Turun hauskimpaan yritystapahtumaan hankit helposti SHIFTin verkkokaupasta. Tarjolla on kolme erilaista lipputyyppiä ja edullisimmillaan tapahtumaan pääsee mukaan ”keikkalipun hinnalla”. Toimi pian ja varmista paikkasi alkukesän kiinnostavimmille festareille!