Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtumatalo Joki: kokous- ja juhlatilat kaikkiin tarpeisiin

Monipuoliset tilat erilaisiin tapahtumiin

Kun järjestetään tapahtumaa, olipa kyseessä sitten intiimi kokous tai laajamittainen juhla, tilan valinta on avainasemassa. Vierailu- ja innovaatiokeskus Joen joustavat tilat taipuvat monenlaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Monikäyttöiset kokous- ja juhlatilat ovat muunneltavissa pienistä neuvotteluista suuriin seminaareihin ja kaikkeen niiden välillä. Jokainen tila on suunniteltu mukautuvaksi ja joustavaksi, jotta tapahtumat sujuvat juuri niin kuin on suunniteltu.

Tilat yhdistelevät sekä toiminnallisuutta että viihtyvyyttä. Onko valintasi moderni auditorio, joka on varustettu viimeisimmällä tekniikalla esityksiäsi varten, tai tyylikäs saunatila, jossa voit viettää rentouttavan illan? Tilojen monipuolisuus mahdollistaa erityyppisten tapahtumien järjestämisen, ja ammattitaitoinen henkilökunta on tukena suunnittelusta toteutukseen.

Palvelut, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman

Tapahtuman järjestäminen ei ole vain tilojen varausta, vaan se sisältää muitakin elementtejä. Joki tarjoaa kattavat lisäpalvelut, jotka takaavat tapahtuman menestyksen. Catering-palvelu huolehtii herkullisista tarjoiluista aamukahveista illallisiin. Tapahtumatekniikka- ja tuotanto varmistavat, että esityksesi sujuvat ongelmitta, ja henkilökunta on tukena tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa.

Yhteistyökumppanien kautta on saatavilla lisäksi valokuvaus- ja videointipalveluita, jotka ikuistavat tapahtumien tärkeät hetket. Jos tapahtumaan halutaan lisää elämyksellisyyttä, voi valita vaikkapa drinkkibaarin tai kasinon, jotka lisäävät juhlan loistokkuutta. Henkilökunta huolehtii yksityiskohdista, jotta asiakas voi keskittyä vain nauttimaan tapahtumasta.

Yritysten välinen yhteistyö ja verkostoituminen Joessa

Yritysten menestys perustuu usein verkostoitumiseen ja yhteistyöhön. Joen tilat tarjoavat mahdollisuuden yritysten väliseen kohtaamiseen ja yhteistyöhön. Vierailukeskus toimii tapahtumatalona sekä alueen yritysten yhteisenä foorumina, jossa voi esitellä toiminta ja tutustua muihin alueen toimijoihin, mikä on erinomainen mahdollisuus luoda uusia kontakteja ja edistää liiketoimintaa.

Joen kumppaniverkoston kautta saa yhteyden laajaan asiantuntijoiden joukkoon, joka voi auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään. Olipa kyseessä sitten pieni aloitteleva yritys tai suuri konserni, Joen tilat ja palvelut tukevat yritysten näkyvyyttä ja menestystä.

Teknologia ja innovaatiot tapahtumien tukena

Teknologia on keskeinen osa nykyaikaista tapahtumaa, ja Joen tiloissa tämä on huomioitu. Auditorioissa ja kokoustiloissa on käytössä viimeisintä tekniikka, joka mahdollistaa sujuvat esitykset ja vuorovaikutteiset kokoukset. Olipa kyseessä videokonferenssi tai suoratoistettava tapahtuma, tapahtumatekniikka varmistaa, että yleisö pysyy mukana.

Innovatiiviset ratkaisut, kuten elämyksellinen Showroom tai Turku Futurescapes -tila, tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia ja esittelymahdollisuuksia. Asiantuntijat ovat valmiina auttamaan asiakkaita hyödyntämään näitä tiloja ja teknologioita tehokkaasti.

Elämyksiä ja lisäpalveluita tapahtumiin

Tapahtuma ei ole vain ohjelmaa ja esityksiä, vaan kokonaisvaltainen elämys. Lisäpalvelut, kuten donitsiseinä tai popcornkone, tuovat tapahtumiin leikkisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Vai onko valintasi Joki-fillari, joka on täydellinen lisä rentoon tapahtumaan, tai DJ:n, joka luo juhliin sopivan tunnelman?

Tavoitteena on tehdä jokaisesta tapahtumasta ikimuistoinen, ja siksi tarjoamme palveluita, jotka viimeistelevät kokemuksen. Olipa kyseessä yritystapahtuma, tiimipäivä tai henkilöstöjuhla, palvelut ja tilat varmistavat, että tapahtuma vastaa asiakkaan toiveita.

Lue lisää | Yleistä