Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtumakeskus Joki: Tilat ja palvelut kaikenkokoisiin tapahtumiin

Monipuoliset tilat kaikenlaisiin tapahtumiin

Olipa suunnitelmissa pieni workshop, suuri konferenssi tai unohtumaton illanvietto, Joen monipuoliset tilat taipuvat toiveiden mukaan. Joesta löytyy yli 30 erilaista tilaa tapahtumiin, jotka soveltuvat niin pienille ryhmille kuin suurillekin yleisöille. Jokainen tila on ainutlaatuinen, ja niiden tunnelmaa voidaan räätälöidä tapahtumasi teeman mukaan.

Tyylikkäät tilat yhdistävät hienostuneisuuden ja toimivuuden. Ne tarjoavat upeita näkymiä Turun kaupunkimaisemaan ja ovat erinomaisia vaikuttavien tapahtumien luomiseen, joissa viihtyvyys ja laatu ovat etusijalla. Ulkoporealtaat ja saunatilat lisäävät tapahtumiin ylellisyyttä ja antavat vieraille mahdollisuuden rentoutua ainutlaatuisessa ympäristössä.

Kokonaisvaltaiset palvelut tapahtuman tueksi

Joki tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka takaavat tapahtuman sujuvan onnistuneesti. Monipuoliset catering-palvelut takaavat herkulliset tarjoilut niin pienissä kokouksissa kuin isoissa juhlissakin. Tapahtumatekniikka on huippuluokkaa, ja se sisältää kaiken tarvittavan äänentoistosta valaistukseen ja esitystekniikkaan.

Kauttamme saa myös ammattitaitoisen fasilitaattorin, joka auttaa tapahtumasi suunnittelussa ja toteutuksessa, varmistaen tavoitteidesi saavuttamisen. Yhteistyökumppanit tarjoavat valokuvaus- ja videointipalveluja, jotka ikuistavat tapahtuman tärkeimmät hetket. Erikoispalveluista löytyy esimerkiksi Turku Kahvilla -kahvimopo, joka tarjoilee tuoretta kahvia suoraan tapahtumaasi, sekä donitsiseinä ja popcorn-kone, jotka tuovat lisää iloa ja makuelämyksiä vieraille.

Elämyksiä ja uudistuksia Joki-fillarista Showroomiin

Joki ei ole pelkästään tapahtumapaikka, vaan kokonainen elämyskeskus, joka tarjoaa vieraille uudenlaisia kokemuksia. Joki-fillari on yksi esimerkki ainutlaatuisesta aktiviteetista, joka tuo liikunnallista hauskuutta tapahtumaasi. Showroomissa voi esitellä yrityksesi toimintaa ja innovaatioita elämyksellisessä ympäristössä, joka tekee vaikutuksen jokaiseen kävijään.

Turku Futurescapes -tila toisessa kerroksessa on omistettu Turun seudun tulevaisuuden visioille ja kaupunkikehitykselle. Partner Expo -tilassa yhteistyökumppanit voivat pystyttää lyhytaikaisia näyttelyitä, jotka esittelevät heidän toimintaansa messumaisessa ilmapiirissä. Nämä tilat tarjoavat erinomaisia mahdollisuuksia verkostoitumiseen ja yhteistyöhön.

Yhteistyön ja verkostoitumisen edistäminen

Menestyvä liiketoiminta rakentuu vahvojen verkostojen varaan. Siksi Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki toimii Turun seudun yritysten yhteisenä kohtauspaikkana, jossa kumppanit voivat esitellä toimintaansa ja liittyä osaksi laajempaa yritysverkostoa. Tämä verkosto edistää alueen yritysten menestystä ja luo pohjan kestäville yhteistyösuhteille.

Joen tiloissa voi järjestää tapahtumia, jotka eivät vain vastaa hetkellisiin tarpeisiin, vaan myös tukevat pitkän aikavälin liiketoiminnan ja innovaatioiden kasvua. Olipa kyseessä koulutustilaisuus, tuotejulkistus tai verkostoitumistapahtuma, monipuoliset tilat ja palvelut takaavat tapahtuman menestyksen ja jättävät positiivisen vaikutuksen osallistujiin.

Teknologia ja mukavuus yhdistettynä

Moderni tapahtumatekniikka on avainasemassa onnistuneen tilaisuuden toteuttamisessa. Joki tarjoaa asiakkailleen viimeisintä teknologiaa, joka mahdollistaa sekä virtuaalisten että paikan päällä tapahtuvien esiintymisten järjestämisen. Auditoriot ja salit on varustettu huipputason äänentoisto- ja valaistusjärjestelmillä, jotka varmistavat viestisi selkeän kuulumisen ja näkymisen.

DJ-palvelut ja live-esiintyjät luovat tapahtumaan oikeanlaisen ilmapiirin, oli kyseessä sitten yrityksen henkilöstöjuhla tai asiakastilaisuus. Värikkäät valot ja drinkkibaari tuovat tilaisuuteen juhlan tuntua, ja mahdollistavat osallistavien kokemusten luomisen. Teknologian ja viihtyvyyden yhdistäminen on tärkeää, mikä heijastuu kaikessa Joen toiminnassa.

Lue lisää | Yleistä