Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtumakeskus Turussa

Joen monipuoliset tapahtumatilat

Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Tämä monipuolisuus mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestämisen, olipa kyseessä sitten pienimuotoinen kokous tai suurempi seminaari. Kahta samanlaista kokoustilaa ei Joesta löydy, joten suosikin etsintä kannattaa aloittaa heti.

Joen tilavalikoimaan kuuluu myös kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, joissa arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu. Kummastakin edustustilasta on huikeat näkymät yli Turun kattojen, ja molemmissa iltaa voi viettää ulkoporealtaassa rentoutuen. Näiden tilojen avulla voit tarjota vieraillesi unohtumattoman elämyksen.

Palvelut tapahtumien tueksi

Joki tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka tekevät tapahtuman järjestämisestä vaivatonta ja onnistunutta. Joen kautta saat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin, pienemmistä kokouksista koko päivän seminaareihin ja juhliin. Catering-palvelut varmistavat, että vieraasi saavat nauttia herkullisista tarjoiluista.

Rajupajan kautta järjestät tapahtumaasi kaiken esitystekniikan vuokrauksesta ohjelmaan. Tämä takaa, että tekniset tarpeet hoituvat ammattimaisesti ja sujuvasti. Lisäksi Joen fasilitaattorin avulla tapahtumalle luodaan selkeät tavoitteet, joiden pohjalta tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan niin, että tavoitteet myös saavutetaan.

Valokuvaus ja videointi

Joki tarjoaa upean ympäristön valokuville ja videoille. Erilaisissa tiloissa on helppoa ottaa tapahtumakuvien lisäksi myös yksilökuvia. Tämä mahdollistaa sen, että tapahtumasi muistot tallentuvat laadukkaasti ja ammattimaisesti. Valokuvaus- ja videointipalvelut ovat saatavilla Joen kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia näiden järjestelyistä erikseen.

Lisäksi Joen tiloissa on mahdollista järjestää erilaisia teemakuvauksia, jotka tuovat tapahtumaasi lisää visuaalista ilmettä ja tunnelmaa. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos haluat luoda tapahtumastasi visuaalisesti näyttävän ja mieleenpainuvan.

Erikoispalvelut ja lisäpalvelut

Joki tarjoaa myös useita erikoispalveluita, jotka tekevät tapahtumastasi ainutlaatuisen. Esimerkiksi Kahvimopo tuo vastapaahdetun kahvin suoraan Tiedepuiston sydämeen, ja Bloomworksin avulla voit somistaa tapahtumasi kauniilla kukka-asetelmilla. Näiden palveluiden avulla voit luoda tapahtumaasi juuri oikean tunnelman ja ilmeen.

Värivaloilla luot tilaisuuteesi vaivattomasti juuri oikean tunnelman, ja drinkkibaari tai drinkkikoulu tuo lisäiloa tiimi- tai henkilöstöpäiviin. Lisäksi Joen Showroomiin rakennettava kasino on ainutlaatuinen lisä esimerkiksi henkilöstöpäiville, tiimipäiville tai yritystapahtumille. Näiden palveluiden avulla voit tarjota vieraillesi unohtumattomia elämyksiä.

Verkostoituminen ja kumppanuudet

Joki toimii myös verkostoitumisen ja kumppanuuksien edistämisen paikkana. World Trade Center Turku sijaitsee Joessa, ja WTC:n jäsenet kohtaavat Joessa säännöllisesti järjestettävissä tapahtumissa. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kansainvälistymiseen ja verkostoitumiseen muiden yritysten kanssa.

Joen kumppanina pääset osaksi Joen yritysverkostoa ja saat kutsuja lähes kuukausittain järjestettäviin tapahtumiin. Kumppanit saavat myös maksutta apua tapahtumasuunnitteluun ja voivat hyödyntää Joen osaajaverkostoa, josta löytyy kuhunkin tapahtumaan parhaat tekijät. Tämä tekee Joesta erinomaisen valinnan yrityksille, jotka haluavat laajentaa verkostojaan ja löytää uusia yhteistyökumppaneita.

Saapuminen ja yhteystiedot

Saapuminen Vierailukeskus Jokeen on helppoa, sillä alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Joki sijaitsee Turun Tiedepuiston sydämessä, ja sen aukioloajat ovat klo 8-16 joka arkipäivä. Myyntipalvelut ovat avoinna klo 9-16 arkisin, ja yhteystiedot löytyvät Joen verkkosivuilta.

Vierailukeskus Joki tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat tilat ja palvelut erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Olipa kyseessä sitten pieni kokous, suuri seminaari tai yritystapahtuma, Joki on erinomainen valinta tapahtumakeskukseksi Turussa. Tervetuloa tutustumaan Joen tiloihin ja palveluihin!

Lue lisää | Yleistä