Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtuman järjestäminen Turussa onnistuneesti

Suunnittelun tärkeys

Onnistuneen tapahtuman järjestäminen alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Mieti tapahtuman luonnetta ja osallistujamäärää, ja valitse tila sen mukaan. Joessa on monipuolisia tiloja, jotka sopivat erilaisiin tapahtumiin.

Suunnitteluvaiheessa on tärkeää ottaa huomioon myös tekniset tarpeet. Tarvitsetko äänentoistoa, valaistusta tai videotuotantoa? Rajupaja tarjoaa kattavat tapahtumatekniikan palvelut Joessa, joten voit olla varma, että kaikki tekniset yksityiskohdat hoituvat ammattimaisesti. Hyvä suunnittelu varmistaa, että kaikki sujuu ongelmitta ja että tapahtuma on osallistujille miellyttävä kokemus.

Oikean tunnelman luominen

Tunnelma on yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneessa tapahtumassa. Turussa on monia tapoja luoda juuri oikea tunnelma tapahtumaasi. Esimerkiksi värivalot voivat muuttaa tilan ilmettä ja luoda halutun tunnelman. Joessa voit hyödyntää värivaloja, jotka tuovat tilaisuuteesi juuri oikean fiiliksen.

Myös musiikki on tärkeä osa tunnelman luomista. Voit valita tapahtumaasi DJ:n tai live-esiintyjän, joka sopii tilaisuuden luonteeseen. Joen kautta voit varata ammattitaitoisen DJ:n tai bändin, joka nostaa tapahtuman tunnelman uudelle tasolle. Musiikki voi olla taustalla luomassa tunnelmaa tai se voi olla tapahtuman kohokohta.

Tarjoilut ja catering

Joen kautta saat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin, pienemmistä kokouksista koko päivän kestäviin seminaareihin ja juhliin. Valikoimaan kuuluu erilaisia kokoustarjoiluja, cocktailtarjoiluja, illallismenuja sekä juhlamenuja esimerkiksi pikkujouluihin.

Erityisesti suuremmissa tapahtumissa on tärkeää, että tarjoilut ovat monipuolisia ja laadukkaita. Joen palvelutarjoajaverkostoon kuuluvat Ravintola Mauno ja Unica Catering, joten löydät varmasti juuri sinun tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Pienemmät kokoustarjoilut on mahdollista varata suoraan tilavarauksen yhteydessä verkkokaupastamme, ja isommat tilaukset kannattaa tehdä myyntipalvelumme kautta.

Somistus ja kukat

Somistus ja kukat viimeistelevät tapahtuman ilmeen ja luovat juhlavuutta. Joessa voit järjestää kauniin tapahtumakukituksen yhteistyökumppanimme Bloomworksin avulla. Kukitus suunnitellaan asiakkaan toiveet huomioiden, ja sen tyyli voidaan valita toistamaan tapahtuman sävyjä ja tunnelmaa.

Kukat luovat aina tapahtumaan viimeisen silauksen, olipa kyseessä sitten matalat asetelmat, pienet juhlavuutta tuovat kimput tai näyttävät kukka-asetelmat. Tiedustele kukkien saatavuutta Joen myyntipalvelusta ja varmista, että tapahtumasi on visuaalisesti upea ja mieleenpainuva.

Erikoispalvelut ja ohjelma

Joessa voit valita joko aulatilassa toimivan drinkkibaarin, josta vieraat voivat nauttia juomiaan, tai osallistavan drinkkikoulun tiimipäivien tai henkilöstöpäivien iloksi.

Jos haluat jotain erityistä kesäiseen tapahtumaan, Joki fillari on täydellinen lisä. Joki-fillari on helppo siirtää tapahtumapaikalle, ja sen kylmäkaappi mahdollistaa juomien tai jäätelön säilyttämisen ja tarjoamisen suoraan paikan päällä. Joki fillari on erinomainen valinta tilanteisiin, joissa haluat luoda liikkuvan ja rentouttavan palvelupisteen.

Yhteenveto

Tapahtuman järjestäminen Turussa onnistuneesti vaatii huolellista suunnittelua, oikean tunnelman luomista, laadukkaita tarjoiluja ja somistusta sekä erikoispalveluita ja ohjelmaa. Vierailukeskus Joessa voit hyödyntää monipuolisia palveluita ja tiloja, jotka tekevät tapahtumastasi ikimuistoisen. Ota yhteyttä Joen myyntipalveluun ja suunnittele yhdessä ammattilaisten kanssa tapahtuma, joka ylittää odotukset.

Muista, että onnistunut tapahtuma on kokonaisuus, jossa kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon. Hyvä suunnittelu, oikeat yhteistyökumppanit ja laadukkaat palvelut varmistavat, että tapahtumasi on menestys ja jättää osallistujille positiivisen muiston.

Lue lisää | Yleistä