Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtuman suunnittelu Turussa helposti

Sopivan tilan valinta

Joessa on monipuoliset tilat, jotka sopivat niin pieniin kokouksiin kuin suuriin seminaareihin ja juhliin. Tilat ovat muunneltavissa eri tarpeisiin, ja ne tarjoavat modernit puitteet tapahtumallesi.

Joen tiloihin kuuluu muun muassa Mauno Koivisto -keskus, joka on kolmen erikokoisen ja -tyyppisen tilan kokonaisuus. Lisäksi Joessa on kaksi auditoriota ja kaksi tasalattiasalia, jotka mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen. Tilojen varaus onnistuu helposti Joen verkkosivujen kautta.

Tarjoilut ja catering

Tarjoilut ovat tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Joen kautta saat catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin, pienistä kokouksista koko päivän kestäviin seminaareihin ja juhliin. Valikoimaan kuuluu erilaisten kokoustarjoiluiden lisäksi cocktailtarjoilut, illallismenut sekä juhlamenut esimerkiksi pikkujouluihin.

Palvelutarjoajaverkostoon kuuluvat Ravintola Mauno sekä Unica Catering, joten löydät varmasti juuri sinun tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Pienemmät kokoustarjoilut on mahdollista varata suoraan tilavarauksen yhteydessä verkkokaupastamme, ja isommat tilaukset kannattaa tehdä myyntipalvelumme kautta.

Tekniikka ja esiintyjät

Joessa tapahtumatekniikkaa tarjoaa Rajupaja, jonka osaaminen kattaa kaiken tapahtumien valaistuksesta kalusteisiin, äänentoistoon, videotuotantoihin ja streamaukseen. Rajupajan laaja tarjonta mahdollistaa kaikkien tapahtumaan tarvittavien palveluiden tilaamisen tehokkaasti yhdellä kontaktilla.

Lisäksi Joen kautta voit varata esiintyjiä tapahtumaasi. Oli kyseessä bändi tai yksittäinen muusikko, elävä musiikki nostaa tapahtuman uudelle tasolle. Joen aulan flyygeli on käytettävissä tapahtumien yhteydessä, ja Cave-teatteri muuntuu helposti keikkapaikaksi tilavan esiintymislavan ja tilan tummanpuhuvan tunnelman ansiosta.

Somistus ja kukat

Somistus ja kukat luovat tapahtumaan viimeisen silauksen. Joen kautta voit järjestää kauniin tapahtumakukituksen yhteistyökumppanimme Bloomworksin avulla. Kukitus suunnitellaan asiakkaan toiveet huomioiden, ja sen tyyli voidaan valita toistamaan tapahtuman sävyjä ja tunnelmaa.

Kaipaatpa sitten matalia asetelmia, pientä juhlavuutta tai näyttäviä kimppuja, kukat luovat aina tapahtumaan viimeisen silauksensa. Tiedustele kukkien saatavuutta Joen myyntipalvelusta ja varmista, että tapahtumasi on visuaalisesti upea.

Valokuvaus ja videointi

Laadukkaat valokuvat ja videot varmistavat, että tapahtuma muistetaan tulevaisuudessakin. Joessa voit varata ammattivalokuvaajia ja videoita tuottavia palveluita tapahtumiisi. Valokuvaus ja videointi täydentävät toisiaan, ja niiden avulla voit jakaa tapahtuman tunnelmia ja informaatiota myös jälkikäteen.

Yhteistyökumppaneissamme on useita valokuvaajia sekä videotuotantoja tekeviä yrityksiä. Kuvaajien varaus onnistuu vaivattomasti Joen myyntipalvelun kautta, ja halutessanne voitte keskustella toiveistanne myös suoraan kuvaajien kanssa. Vapauta itsesi valokuvaamisen paineesta ja palkkaa tapahtumaan ammattikuvaaja.

Erikoispalvelut

Jos haluat lisätä tapahtumaasi jotain erityistä, Joen kautta voit varata esimerkiksi Joki-fillarin, joka on täydellinen lisä kesäiseen tapahtumaan. Joki-fillari on helppo siirtää tapahtumapaikalle, ja sen kylmäkaappi mahdollistaa juomien tai jäätelön säilyttämisen ja tarjoamisen suoraan paikan päällä.

Lisäksi Joen kautta voit varata drinkkibaarin, joka toimii aulatilassa tai osallistavana drinkkikouluna. Myös donitsiseinä ja popcornikone ovat saatavilla, ja ne tuovat tapahtumaasi hauskaa ja herkullista lisämaustetta.

Yhteenveto

Tapahtuman suunnittelu Turussa on helppoa, kun käytössäsi ovat oikeat resurssit ja palvelut. Joki tarjoaa monipuoliset tilat, catering-palvelut, tapahtumatekniikan, esiintyjät, somistuksen, valokuvauksen ja videoinnin sekä erikoispalvelut, jotka tekevät tapahtumastasi ikimuistoisen.

Ota yhteyttä Joen myyntipalveluun ja aloita tapahtumasi suunnittelu jo tänään. Yhdessä voimme varmistaa, että tapahtumasi on menestys ja että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti.

Lue lisää | Yleistä