Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtumapaikka järjestäjän opas

Oletko suunnittelemassa tapahtumaa ja etsit täydellistä paikkaa sen järjestämiseen? Tämä opas auttaa sinua löytämään oikean tapahtumapaikan ja hyödyntämään sen tarjoamia palveluita parhaalla mahdollisella tavalla. Vierailukeskus Joki tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman.

Tilojen valinta

Ensimmäinen askel onnistuneen tapahtuman järjestämisessä on oikean tilan valinta. Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetäviin workshop-tiloihin. Jokaisella tilalla on oma ainutlaatuinen ilmeensä ja tunnelmansa, joten löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan.

Joen tiloihin kuuluu kaksi auditoriota ja kaksi tasalattiasalia, jotka soveltuvat erinomaisesti suurempiin tapahtumiin, kuten seminaareihin ja konferensseihin. Lisäksi Joessa on kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, joissa voit järjestää rennompia tilaisuuksia ja nauttia upeista näkymistä yli Turun kattojen.

Tekninen tuki ja audiovisuaaliset palvelut

Tekninen tuki on olennainen osa onnistunutta tapahtumaa. Joessa tarjoamme kattavat audiovisuaaliset palvelut, jotka varmistavat, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Voit hyödyntää ammattitaitoista DJ-palveluamme, joka luo tapahtumaasi juuri haluamasi tunnelman. DJ:n avulla voit varmistaa, että musiikki vastaa täysin toiveitasi ja saa vieraasi viihtymään.

Joessa voi tilata valokuvaus- ja videointipalvelut, jotka ikuistavat tapahtumasi laadukkailla kuvilla ja videoilla. Verkostoomme kuuluu useita valokuvaajia ja videotuotantoja tekeviä yrityksiä, joten voit olla varma, että saat juuri haluamasi lopputuloksen.

Tarjoilut ja catering-palvelut

Tarjoilut ovat tärkeä osa tapahtumaa, ja Joen kautta saat catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Valikoimaamme kuuluu erilaisia kokoustarjoiluja, cocktailtarjoiluja, illallismenuja sekä juhlamenuja esimerkiksi pikkujouluihin. Pienemmät kokoustarjoilut voit varata suoraan tilavarauksen yhteydessä verkkokaupastamme, ja isommat tilaukset kannattaa tehdä myyntipalvelumme kautta.

Joen palvelutarjoajaverkostoon kuuluvat Ravintola Mauno sekä Unica Catering, joten löydät varmasti juuri sinun tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Lisäksi voit lisätä tapahtumaasi hauskoja elementtejä, kuten donitsiseinän tai popcornikoneen, jotka tuovat rentoa tunnelmaa ja herkullisia makuelämyksiä.

Koristelu ja kukitus

Koristelu on tärkeä osa tapahtuman tunnelman luomista. Joessa voit tilata kauniit kukka-asetelmat yhteistyökumppanimme Bloomworksin kautta. Kukitus suunnitellaan asiakkaan toiveet huomioiden, ja sen tyyli voidaan valita toistamaan tapahtuman sävyjä ja tunnelmaa. Kaipaatpa sitten matalia asetelmia, pientä juhlavuutta tai näyttäviä kimppuja, kukat luovat aina tapahtumaan viimeisen silauksen.

Voit tiedustella kukkien saatavuutta Joen myyntipalvelusta ja varmistaa, että tapahtumasi koristelu on juuri sellainen kuin haluat. Kukat tuovat juhlavuutta ja somistavat ympäristöä, ja ne voivat myös toimia kauniina lahjana puhujille tai muille tärkeille henkilöille.

Elämykselliset lisäpalvelut

Joessa on elämyksellisiä lisäpalveluita, jotka tekevät tapahtumastasi ainutlaatuisen. Voit esimerkiksi tilata drinkkibaarin tai osallistavan drinkkikoulun yhteistyössä Bar4:n kanssa. Drinkkibaari tarjoaa herkullisia juomia ja viihdyttäviä kokemuksia, ja drinkkikoulu on loistava lisä yhteishenkeä nostattavaan tapahtumaan.

Drinkkikoulussa osallistujat pääsevät tekemään parhaita drinkkejä ammattitaitoisten baarimikkojen opastuksella. Tämä on hauska ja opettavainen kokemus, joka jää varmasti kaikkien mieleen. Tiedustele saatavuutta Joen myyntipalvelusta ja varmista, että tapahtumasi on täynnä unohtumattomia hetkiä.

Yhteenveto

Tapahtumapaikan valinta ja sen tarjoamien palveluiden hyödyntäminen ovat avainasemassa onnistuneen tapahtuman järjestämisessä. Vierailukeskus Joki tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman. Olipa kyseessä sitten suuri seminaari, pieni kokous tai rento juhla, Joesta löydät kaiken tarvittavan.

Ota yhteyttä Joen myyntipalveluun ja suunnittele tapahtumasi yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Varmistamme, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja että tapahtumasi on juuri sellainen kuin haluat. Tervetuloa järjestämään unohtumattomia tapahtumia Joessa!

FAQ

Mitä tiloja Vierailukeskus Joki tarjoaa tapahtumien järjestämiseen?

Vierailukeskus Joki tarjoaa yli 30 erilaista kokoustilaa, kaksi auditoriota, kaksi tasalattiasalia sekä kaksi edustus- ja saunatilaa.

Millaisia teknisiä palveluita Joki tarjoaa?

Joki tarjoaa kattavat audiovisuaaliset palvelut, ammattitaitoisen DJ-palvelun sekä valokuvaus- ja videointipalvelut.

Voiko Joessa tilata catering-palveluita?

Kyllä, Joen kautta saat catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin, mukaan lukien kokoustarjoilut, cocktailtarjoilut, illallismenut ja juhlamenut.

Onko Joessa mahdollista tilata kukkia tapahtuman koristeluun?

Kyllä, Joessa voit tilata kauniit kukka-asetelmat yhteistyökumppanimme Bloomworksin kautta.

Mitä elämyksellisiä lisäpalveluita Joki tarjoaa?

Vastaus: Joki tarjoaa muun muassa drinkkibaarin ja osallistavan drinkkikoulun yhteistyössä Bar4:n kanssa.

Lue lisää | Yleistä