Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtumapaikka järjestäminen ammattilaisen opastuksella

Suunnittelun tärkeys

Jokaisen onnistuneen tapahtuman taustalla on huolellinen suunnittelu. Ammattilaisen opastuksella varmistat, että kaikki yksityiskohdat otetaan huomioon ja tapahtuma sujuu ongelmitta. Suunnitteluvaiheessa on tärkeää määritellä tapahtuman tavoitteet, kohderyhmä ja budjetti. Näiden pohjalta voidaan tehdä päätöksiä esimerkiksi tilan valinnasta, tarjoiluista ja ohjelmasta.

Vierailukeskus Joessa tarjoamme kattavat suunnittelupalvelut, jotka auttavat sinua luomaan tapahtumastasi juuri sellaisen kuin haluat. Joen ammattilaiset ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa vaiheissa, aina ideoinnista toteutukseen asti.

Tilojen valinta

Oikean tilan valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä tapahtuman järjestämisessä. Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Kahta samanlaista kokoustilaa ei Joesta löydy, joten suosikin etsintä kannattaa aloittaa heti.

Joen tilavalikoimaan kuuluu myös kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, joissa arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu. Kummastakin edustustilasta on huikeat näkymät yli Turun kattojen ja molemmissa iltaa voi viettää ulkoporealtaassa rentoutuen.

Tarjoilut ja catering

Tarjoilut ovat tärkeä osa tapahtumaa ja ne takaavat, että kaikki pysyvät energisinä koko päivän ajan. Joen kautta saat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin, pienemmistä kokouksista koko päivän kestäviin seminaareihin ja juhliin. Valikoimaan kuuluu erilaisten kokoustarjoiluiden lisäksi cocktailtarjoilut, illallismenut sekä juhlamenut esimerkiksi pikkujouluihin.

Joen palvelutarjoajaverkostoon kuuluvat Ravintola Mauno sekä Unica Catering, joten löydät varmasti juuri sinun tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Pienemmät kokoustarjoilut on mahdollista varata suoraan tilavarauksen yhteydessä verkkokaupastamme, ja isommat tilaukset kannattaa tehdä myyntipalvelumme kautta.

Tekniikka ja ohjelma

Tekniikka on olennainen osa onnistunutta tapahtumaa. Rajupajan kautta järjestät tapahtumaasi kaiken esitystekniikan vuokrauksesta ohjelmaan. Ammattilaiset varmistavat, että kaikki tekniset yksityiskohdat toimivat moitteettomasti, olipa kyseessä sitten äänentoisto, valaistus tai videotekniikka.

Tapahtumatiloissa on myös mahdollisuus hyödyntää monipuolisia ohjelmapalveluita. Voit esimerkiksi tilata tapahtumaasi ammattitaitoisen DJ:n, joka loihtii juuri haluamasi fiiliksen, tai varata livemusiikkia, joka luo tapahtumaasi taianomaisen tunnelman.

Valokuvaus ja videointi

Laadukkaat valokuvat ja videot varmistavat, että tapahtuma muistetaan tulevaisuudessakin. Joessa tarjoamme upean ympäristön valokuville ja videoille. Erilaisissa tiloissamme on helppoa ottaa tapahtumakuvien lisäksi myös yksilökuvia, tehdä haastatteluja tai antaa ääni tapahtuman kävijöille.

Verkostoomme kuuluu useita valokuvaajia sekä videotuotantoja tekeviä yrityksiä. Kuvaajien varaus onnistuu vaivattomasti Joen myyntipalvelun kautta ja halutessanne voitte keskustella toiveistanne myös suoraan kuvaajien kanssa.

Viimeistely yksityiskohdilla

Viimeistele tapahtumasi yksityiskohdilla, jotka tekevät siitä unohtumattoman. Joen kautta voit tilata esimerkiksi kauniin tapahtumakukituksen yhteistyökumppanimme Bloomworksin avulla. Kukitus suunnitellaan asiakkaan toiveet huomioiden ja sen tyyli voidaan valita toistamaan tapahtuman sävyjä ja tunnelmaa.

Voit myös lisätä tapahtumaasi elämyksellisen drinkkibaarin tai drinkkikoulun, jossa osallistujat pääsevät tekemään parhaita drinkkejä ammattitaitoisten baarimikkojen opastuksella. Drinkkikoulu on loistava lisä yhteishenkeä nostattavaan tapahtumaan, oli kyseessä henkilöstöpäivät tai tiimipäivät.

Yhteenveto

Tapahtumapaikan järjestäminen ammattilaisen opastuksella varmistaa, että kaikki yksityiskohdat otetaan huomioon ja tapahtuma sujuu ongelmitta. Vierailukeskus Joessa tarjoamme kattavat palvelut, jotka auttavat sinua luomaan onnistuneen tapahtuman. Meidän ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa vaiheissa, aina ideoinnista toteutukseen asti.

Olipa kyseessä pieni kokous, suuri seminaari tai juhla, Joen monipuoliset tilat ja palvelut tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää, niin autamme sinua järjestämään unohtumattoman tapahtuman.

FAQ

Voinko varata tilan ja tarjoilut samanaikaisesti?

Kyllä, pienemmät kokoustarjoilut voi varata suoraan tilavarauksen yhteydessä verkkokaupastamme. Isommat tilaukset kannattaa tehdä myyntipalvelumme kautta.

Onko Joessa saatavilla teknistä tukea tapahtuman aikana?

Kyllä, Rajupajan ammattilaiset varmistavat, että kaikki tekniset yksityiskohdat toimivat moitteettomasti tapahtuman aikana.

Voinko tilata valokuvaajan tai videokuvaajan tapahtumaamme?

Kyllä, verkostoomme kuuluu useita valokuvaajia ja videotuotantoja tekeviä yrityksiä, joiden varaus onnistuu vaivattomasti myyntipalvelumme kautta.

Voiko Joessa järjestää drinkkikoulun osana tapahtumaa?

Kyllä, voit lisätä tapahtumaasi elämyksellisen drinkkikoulun, jossa osallistujat pääsevät tekemään parhaita drinkkejä ammattitaitoisten baarimikkojen opastuksella.

Lue lisää | Yleistä