Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtumapaikka kokoukselle

Kun suunnittelet kokousta, oikean tapahtumapaikan valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä. Tapahtumapaikka vaikuttaa kokouksen tunnelmaan, osallistujien mukavuuteen ja jopa kokouksen lopputulokseen. Tässä artikkelissa käsittelemme, miksi Joen tapahtumatilat ovat erinomainen valinta kokouksellesi ja mitä palveluita voimme tarjota.

Joen tapahtumatilat

Joen tapahtumatilat sijaitsevat Turun sydämessä, Lemminkäisenkadulla. Meillä on useita erilaisia tiloja, jotka sopivat erikokoisille kokouksille ja tapahtumille. Tilamme ovat moderneja ja varustettuja kaikilla tarvittavilla teknisillä laitteilla, jotta kokouksesi sujuu mutkattomasti.

Joessa on tiloja, jotka sopivat niin pienille tiimipalavereille kuin suurille seminaareille. Voit valita tilan, joka vastaa parhaiten tarpeitasi ja varmistaa, että kaikki osallistujat tuntevat olonsa mukavaksi ja inspiroituneeksi. Tilamme ovat myös muunneltavissa, joten voit järjestää tilan juuri haluamallasi tavalla.

Joki -palvelut

Joen tapahtumapaikassa tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka tekevät kokouksestasi onnistuneen. Joella on käytössä huippuluokan audiovisuaaliset laitteet, jotka takaavat, että esityksesi näkyvät ja kuuluvat selkeästi kaikille osallistujille. Lisäksi tarjoamme teknistä tukea koko tapahtuman ajan, jotta voit keskittyä olennaiseen.

Tarjolla on myös catering-palveluita, jotka voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Oli kyseessä aamiainen, lounas tai iltapäiväkahvit, voimme järjestää herkulliset tarjoilut, jotka pitävät osallistujat virkeinä ja tyytyväisinä. Kaikki tarjoilut valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista.

Helppo saavutettavuus

Joen tapahtumatilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Turussa, mikä tekee niistä helposti saavutettavat niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Lemminkäisenkadulla sijaitseva tapahtumapaikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä useista hotelleista ja ravintoloista, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan myös kauempaa tuleville osallistujille.

Joella on myös runsaasti pysäköintitilaa, joten osallistujat voivat saapua paikalle vaivattomasti omalla autolla. Tämä on erityisen tärkeää, jos kokoukseen osallistuu henkilöitä, joilla on erityistarpeita tai jotka tarvitsevat esteetöntä pääsyä.

Varaa tilat helposti

Tilojen varaaminen Joessa on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä varauksen suoraan verkkosivujemme kautta tai ottaa yhteyttä myyntitiimiimme, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan. Tavoitteena on tehdä kokouksesi järjestämisestä mahdollisimman sujuvaa ja stressitöntä.

Yhteenveto

Oikean tapahtumapaikan valinta on avain onnistuneeseen kokoukseen. Joen tapahtumatilat tarjoavat modernit ja monipuoliset tilat, jotka sopivat erikokoisille kokouksille. Joella on käytössä huippuluokan tekniset laitteet ja tarjoamme monipuolisia palveluita, jotka tekevät kokouksestasi sujuvan ja miellyttävän.

Joen keskeinen sijainti ja helppo saavutettavuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan kokouksellesi. Varaa tilat helposti verkkosivujemme kautta tai ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin autamme sinua järjestämään onnistuneen kokouksen.

Lue lisää | Yleistä