Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtumapaikka valinta stressittömästi

Tapahtumapaikan valinta voi olla stressaava prosessi, mutta oikeilla tiedoilla ja suunnittelulla se voi sujua vaivattomasti. Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voit valita tapahtumapaikan stressittömästi ja esitellä Joen monipuolisia tapahtumatiloja ja palveluita.

Tapahtuman tarpeiden kartoittaminen

Ensimmäinen askel tapahtumapaikan valinnassa on tapahtuman tarpeiden kartoittaminen. Mieti, kuinka monta vierasta odotat, millaisia tiloja tarvitset ja millainen tunnelma tapahtumassa tulisi olla. Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Tämä monipuolisuus takaa, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan.

Joen tilavalikoimaan kuuluu myös kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, joissa arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu. Kummastakin edustustilasta on huikeat näkymät yli Turun kattojen, ja molemmissa iltaa voi viettää ulkoporealtaassa rentoutuen. Näin voit varmistaa, että tapahtumasi on sekä toimiva että unohtumaton.

Teknisten tarpeiden huomioiminen

Teknisten tarpeiden huomioiminen on tärkeää, jotta tapahtuma sujuu ongelmitta. Joessa tapahtumatekniikkaa tarjoaa Rajupaja, jonka osaaminen kattaa kaiken tapahtumien valaistuksesta kalusteisiin, äänentoistoon, videotuotantoihin ja streamaukseen. Rajupajan ohjelmapalveluista löytyy tapahtumaan kuin tapahtumaan sopivia DJ:itä, bändejä ja karaokepalveluita.

Rajupaja osallistuu mielellään jo tapahtuman suunnitteluvaiheeseen asiakkaan kanssa, jolloin varmistuu, että kaikki teknisiin asioihin liittyvät kysymykset sekä tilojen ja tekniikoiden tarjoamat mahdollisuudet tulee käytyä ajoissa läpi. Tilauksen jälkeen sovittu tekniikka, kalusteet ja palvelut saapuvat tapahtumaan yhdellä kuljetuksella, mikä tekee prosessista sujuvan ja stressittömän.

Erityispalveluiden hyödyntäminen

Erityispalvelut voivat tehdä tapahtumastasi unohtumattoman. Joen kautta voit varata esimerkiksi ammattitaitoisen DJ:n, joka loihtii juuri haluamasi fiiliksen tapahtumaasi. DJ-palvelumme avulla saat räätälöidyn musiikkikokemuksen, joka vastaa täysin toiveitasi. Voit esittää toiveesi etukäteen ja varmistaa, että juuri sinulle sopiva musiikkityyli ja soittolista toteutuvat.

Jos haluat jotain erityistä tapahtumaasi, Joki-fillari on täydellinen lisä kesäiseen tapahtumaan. Joki-fillari on helppo siirtää tapahtumapaikalle ja sillä pääsee vaivattomasti liikkumaan ympäriinsä. Kylmäkaappi pyörän etuosassa mahdollistaa juomien tai jäätelön säilyttämisen ja tarjoamisen suoraan paikan päällä.

Tilojen monipuolisuus ja joustavuus

Tilojen monipuolisuus ja joustavuus ovat avainasemassa, kun haluat järjestää onnistuneen tapahtuman. Joen tilatarjontaan kuuluu presidentti Mauno Koiviston mukaan nimetty kokouskeskus, jossa järjestät luontevasti kokouspäivät ja kongressit. Mauno Koivisto -keskus on kolmen erikokoisen ja -tyyppisen tilan kokonaisuus BioCityssä, joka mahdollistaa joustavasti mitä erilaisemmat tilaisuudet avajaispuheista massaluentoihin ja intiimeihin workshopeihin.

Joen auditoriot ja salit mahdollistavat mitä erilaisimpien tapahtumien järjestämisen. Tilavalikoimaan kuuluu kaksi auditoriota ja kaksi tasalattiasalia, jotka ovat kaikki paitsi muodoltaan myös väritykseltään toisistaan poikkeavia. Tämä monipuolisuus takaa, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan.

Yhteenveto

Tapahtumapaikan valinta voi olla stressitöntä, kun otat huomioon tapahtuman tarpeet, budjetin, tekniset vaatimukset ja erityispalvelut. Joki tarjoaa monipuoliset ja joustavat tilat sekä kattavat palvelut, jotka tekevät tapahtumastasi onnistuneen ja unohtumattoman. Ota yhteyttä Joen myyntipalveluun ja aloita suunnittelu jo tänään!

Lue lisää | Yleistä