Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtumien koordinointi Turussa

Joen tapahtumatilat

Joki tarjoaa monipuoliset ja vuorovaikutteiset tilat, jotka sopivat erinomaisesti erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Joen tilat ovat muunneltavissa suurista livetapahtumista pienempiin yksityistilaisuuksiin sekä laadukkaiden virtuaali- tai hybriditilaisuuksien tuotantopaikaksi. Tilojen monipuolisuus mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestämisen, olipa kyseessä sitten kokous, seminaari tai juhla.

Joen tilatarjontaan kuuluu muun muassa presidentti Mauno Koiviston mukaan nimetty kokouskeskus, joka sijaitsee BioCityssä. Tämä kokouskeskus koostuu kolmesta erikokoisesta ja -tyyppisestä tilasta, jotka mahdollistavat joustavasti erilaiset tilaisuudet avajaispuheista massaluentoihin ja intiimeihin workshopeihin. Lisäksi Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen.

Fasilitointipalvelut

Fasilitointi on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Joessa toimiva Great Minds tarjoaa ammattimaista fasilitointipalvelua, jolla varmistetaan, että tapahtuma saavuttaa tavoitteensa. Fasilitaattorin avulla tapahtumalle luodaan selkeät tavoitteet, joiden pohjalta tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan niin sisällön kuin tunnelmankin osalta.

Fasilitointipalvelut Joessa kattavat kaiken lyhyistä tapahtumista koko päivän kestäviin tilaisuuksiin. Fasilitaattori suunnittelee tapahtuman yhdessä asiakkaan kanssa ja vetää sen erilaisia menetelmiä ja työkaluja hyödyntäen. Tämä mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat keskittyä itse tapahtumaan ja sen osallistujien kanssa vuorovaikutukseen.

Tapahtumatekniikka

Joen tapahtumatekniikkaa tarjoaa Rajupaja, jonka osaaminen kattaa kaiken tapahtumien valaistuksesta kalusteisiin, äänentoistoon, videotuotantoihin ja streamaukseen. Rajupajan laaja tarjonta mahdollistaa kaikkien tapahtumaan tarvittavien palveluiden tilaamisen tehokkaasti yhdellä kontaktilla.

Rajupaja osallistuu mielellään jo tapahtuman suunnitteluvaiheeseen asiakkaan kanssa, jolloin varmistuu, että kaikki teknisiin asioihin liittyvät kysymykset sekä tilojen ja tekniikoiden tarjoamat mahdollisuudet tulee käytyä ajoissa läpi. Tilauksen jälkeen sovittu tekniikka, kalusteet ja palvelut saapuvat tapahtumaan yhdellä kuljetuksella.

Tarjoilut ja catering

Tarjoilut ovat tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Joen kautta saat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin, pienemmistä kokouksista koko päivän kestäviin seminaareihin ja juhliin. Valikoimaan kuuluu erilaisten kokoustarjoiluiden lisäksi cocktailtarjoilut, illallismenut sekä juhlamenut esimerkiksi pikkujouluihin.

Joen palvelutarjoajaverkostoon kuuluvat Ravintola Mauno sekä Unica Catering, joten löydät varmasti juuri sinun tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Pienemmät kokoustarjoilut on mahdollista varata suoraan tilavarauksen yhteydessä verkkokaupastamme, kun taas isommat tilaukset kannattaa tehdä myyntipalvelumme kautta.

Valokuvaus ja videointi

Joki tarjoaa upean ympäristön valokuville ja videoille. Erilaisissa tiloissa on helppoa ottaa tapahtumakuvien lisäksi myös yksilökuvia, tehdä haastatteluja tai antaa ääni tapahtuman kävijöille. Verkostoomme kuuluu useita valokuvaajia sekä videotuotantoja tekeviä yrityksiä, joten kuvaajien varaus onnistuu vaivattomasti Joen myyntipalvelun kautta.

Valokuvien ja videoiden avulla varmistat, että tapahtuma muistetaan tulevaisuudessakin. Jokaisessa tapahtumassa kannattaa ottaa valokuvia – ja mieluiten laadukkaita sellaisia. Kuvat ihmisistä, tarjoiluista ja tunnelmasta kiinnostavat aina. Vapauta itsesi valokuvaamisen paineesta ja palkkaa tapahtumaan ammattikuvaaja.

Erikoispalvelut

Joki tarjoaa myös useita erikoispalveluita, jotka tekevät tapahtumastasi ikimuistoisen. Näihin kuuluvat muun muassa drinkkibaari, DJ-palvelut, elävä musiikki, popcornikone ja donitsiseinä. Erikoispalvelut tuovat tapahtumaasi juhlavuutta ja tekevät siitä ainutlaatuisen kokemuksen kaikille osallistujille.

Esimerkiksi Joen Showroomiin rakennettava kasino on ainutlaatuinen lisä esimerkiksi henkilöstöpäiville, tiimipäiville tai yritystapahtumille. Lisäksi Joen aulan flyygeli on käytettävissä tapahtumien yhteydessä, ja Cave-teatteri muuntuu helposti keikkapaikaksi tilavan esiintymislavan ja tilan tummanpuhuvan tunnelman ansiosta.

Yhteenveto

Tapahtumien koordinointi Turussa on helppoa ja sujuvaa, kun käytössäsi ovat Joen monipuoliset tilat ja palvelut. Olipa kyseessä sitten kokous, seminaari, juhla tai muu tilaisuus, Joki tarjoaa kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Fasilitointipalvelut, tapahtumatekniikka, catering, valokuvaus ja videointi sekä erikoispalvelut tekevät tapahtumastasi ikimuistoisen ja tavoitteet saavuttavan.

Ota yhteyttä Joen myyntipalveluun ja suunnittele seuraava tapahtumasi yhdessä ammattilaisten kanssa. Näin varmistat, että tapahtumasi on onnistunut ja mieleenpainuva kokemus kaikille osallistujille.

Lue lisää | Yleistä