Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tapahtumien organisointi Turussa

Joen monipuoliset tapahtumatilat

Vierailukeskus Joki tarjoaa monipuoliset tilat, jotka soveltuvat erikokoisille ja -tyyppisille tapahtumille. Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Lisäksi Joen tiloihin kuuluu kaksi auditoriota ja kaksi tasalattiasalia, jotka mahdollistavat monenlaisten tapahtumien järjestämisen.

Joen tilat ovat muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten suuri seminaari, intiimi workshop tai juhlatilaisuus. Esimerkiksi Mauno Koivisto -keskus tarjoaa erinomaiset puitteet kokouspäiville ja kongresseille. Tilojen joustavuus ja monipuolisuus tekevät Joesta erinomaisen valinnan tapahtumien järjestämiseen Turussa.

Tapahtumien fasilitointi Joessa

Joki tarjoaa myös tapahtumien fasilitointipalveluita, jotka auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman alusta loppuun. Fasilitaattorin avulla voit luoda selkeät tavoitteet tapahtumalle ja miettiä keinot, joilla ne saavutetaan. Tämä vapauttaa sinut keskittymään itse tapahtumaan ja sen osallistujien huomioimiseen.

Fasilitointipalvelut ovat saatavilla eri laajuuksissa, lyhyistä tapahtumista koko päivän kestäviin tilaisuuksiin. Fasilitaattori voi suunnitella ja vetää tapahtuman erilaisia menetelmiä ja työkaluja hyödyntäen, mikä takaa tapahtuman sujuvuuden ja tavoitteiden saavuttamisen.

Tarjoilut ja catering-palvelut

Tarjoilut ovat tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa, ja Joen kautta saat catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Valikoimaan kuuluu erilaisten kokoustarjoiluiden lisäksi cocktailtarjoilut, illallismenut sekä juhlamenut esimerkiksi pikkujouluihin. Pienemmät kokoustarjoilut on mahdollista varata suoraan tilavarauksen yhteydessä verkkokaupastamme, kun taas isommat tilaukset kannattaa tehdä myyntipalvelumme kautta.

Joen palvelutarjoajaverkostoon kuuluvat Ravintola Mauno sekä Unica Catering, joten löydät varmasti juuri sinun tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Näin varmistat, että kaikki pysyvät energisinä ja tyytyväisinä koko päivän ajan.

Tekniikka ja esiintyjät

Joen tapahtumatekniikkaa tarjoaa Rajupaja, jonka osaaminen kattaa kaiken tapahtumien valaistuksesta kalusteisiin, äänentoistoon, videotuotantoihin ja streamaukseen. Rajupajan laaja tarjonta mahdollistaa kaikkien tapahtumaan tarvittavien palveluiden tilaamisen tehokkaasti yhdellä kontaktilla.

Lisäksi Joen kautta voit varata esiintyjiä, kuten bändejä, muusikoita tai DJ:itä, jotka luovat tapahtumaasi juuri haluamasi tunnelman. Elävä musiikki voi olla tapahtuman kohokohta tai luoda taustalle kaivattua tunnelmaa. Joen aulan flyygeli ja Cave-teatteri tarjoavat erinomaiset puitteet musiikkiesityksille.

Visuaaliset elementit ja somistus

Visuaaliset elementit, kuten kukat ja valaistus, voivat tehdä tapahtumasta ikimuistoisen. Joen kautta voit järjestää kauniin tapahtumakukituksen yhteistyökumppanimme Bloomworksin avulla. Kukitus suunnitellaan asiakkaan toiveet huomioiden ja sen tyyli voidaan valita toistamaan tapahtuman sävyjä ja tunnelmaa.

Värivaloilla luot tilaisuuteesi vaivattomasti juuri oikean tunnelman. Lisäksi Joen kautta saatavilla on drinkkibaari, donitsiseinä ja jopa Joki fillari, joka on täydellinen lisä kesäiseen tapahtumaan. Näillä elementeillä voit luoda tapahtumaasi ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan ilmapiirin.

Valokuvaus ja videointi

Joki tarjoaa upean ympäristön valokuville ja videoille. Erilaisissa tiloissa on helppoa ottaa tapahtumakuvien lisäksi myös yksilökuvia, tehdä haastatteluja tai antaa ääni tapahtuman kävijöille. Verkostoomme kuuluu useita valokuvaajia sekä videotuotantoja tekeviä yrityksiä, joten kuvaajien varaus onnistuu vaivattomasti Joen myyntipalvelun kautta.

Laadukkaat valokuvat ja videot varmistavat, että tapahtuma muistetaan tulevaisuudessakin. Vapauta itsesi valokuvaamisen paineesta ja palkkaa tapahtumaan ammattikuvaaja, joka ikuistaa tärkeät hetket ja tunnelmat.

Yhteenveto

Tapahtumien järjestäminen Turussa on helppoa ja vaivatonta, kun käytössäsi ovat oikeat tilat ja palvelut. Vierailukeskus Joki tarjoaa monipuoliset tilat, kattavat fasilitointipalvelut, laadukkaat catering-palvelut sekä monipuoliset tekniset ratkaisut ja esiintyjät. Näiden avulla voit varmistaa, että tapahtumasi on onnistunut ja ikimuistoinen.

Olipa kyseessä sitten suuri seminaari, intiimi workshop tai juhlatilaisuus, Joki tarjoaa kaikki tarvittavat resurssit ja palvelut tapahtuman järjestämiseen. Ota yhteyttä Joen myyntipalveluun ja aloita suunnittelu jo tänään!

Lue lisää | Yleistä