Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Täydelliset kokoustilat Joessa

Kokoustilojen monimuotoisuus ja joustavuus

Kun tavoitteena on löytää täydellinen paikka kokoukselle tai tapahtumalle, tilojen monimuotoisuus ja joustavuus ovat keskeisiä tekijöitä. Joessa on yli 30 erityyppistä kokoustilaa, jotka ovat ihanteellisia niin pienten palaverien kuin laajojen seminaarien järjestämiseen. Jokainen tila on huolellisesti suunniteltu vastaamaan monenlaisiin vaatimuksiin – oli kyseessä sitten virallinen kokous tai vapaamuotoisempi työpaja.

Joen tilojen joustavuus mahdollistaajokaiselle tapahtumalle sopivan ympäristön. Olipa kyseessä pienimuotoinen ideointisessio tai suuri konferenssi, Joen tilat mukautuvat toiveiden mukaan. Lisäksi nykyaikainen tapahtumatekniikka takaa, että esitykset etenevät sujuvasti ja viesti tavoittaa kaikki osallistujat kirkkaasti.

Palvelut, jotka luovat mieleenpainuvan tapahtuman

Kokouksen tai tapahtuman järjestäminen vaatii toki enemmän kuin pelkästään tilan. Siksi Joessa on tarjolla laaja valikoima palveluita, jotka varmistavat tapahtuman onnistumisen. Catering-palvelu pitää huolen maukkaista tarjoiluista, oli kyseessä sitten aamiaiskokous tai iltajuhla. Joen henkilökunta auttaa asettamaan selkeät tavoitteet ja suunnittelemaan tapahtuman niin, että tavoitteet toteutuvat.

Tapahtumatekniikan ansiosta voi toteuttaa vaikuttavia esityksiä ja fasilitointipalvelumme varmistavat, että jokainen osallistuja on aktiivisesti mukana. Olipa toiveena luoda juhlava ilmapiiri värikkäillä valoilla tai tarjota ainutlaatuinen kokemus esimerkiksi donitsiseinän tai popcorn-koneen avulla, Joen mahdollisuudet tekevät tapahtumastasi puheenaiheen.

Yhteistyön ja verkostoitumisen edistäminen

Joki toimii Turun alueen yritysten yhteisenä kohtaamispaikkana ja tapahtumatalona, mikä tarkoittaa paitsi tiloja, myös mahdollisuuden verkostoitua ja tehdä yhteistyötä. joen kumppaniverkosto on kehitetty tukemaan alueen yritysten menestystä, ja se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden esitellä omaa toimintaa ja luoda uusia kontakteja.

Joen tiloissa voi vaivattomasti järjestää tapahtumia, jotka yhdistävät eri alojen asiantuntijoita ja edistävät uusien ideoiden syntymistä. Olipa kyseessä pieni työpaja tai suuri verkostoitumistapahtuma, Joen tilat ja palvelut tukevat tavoitteita.

Elämykselliset tapahtumat ainutlaatuisessa miljöössä

Joen tilat ovat enemmän kuin vain kokouspaikkoja – ne ovat elämyspaikkoja. Auditorioissa on vaihtoehtoja niin intiimeihin esityksiin kuin suuriin seminaareihin. Edustustiloissa voi järjestää tilaisuuksia, jotka jäävät mieleen niiden upeiden näkymien ja ainutlaatuisten yksityiskohtien ansiosta.

Elämyksellisen tapahtuman ydin on sen ympäristö. Joen tilat sijaitsevat Turun Tiedepuiston sydämessä, mikä luo inspiroivan ilmapiirin kaikenlaisille tapahtumille. Moderni ja esteettisesti miellyttävä ympäristö varmistaa, että tapahtuma jää mieleen pitkäksi aikaa.

Teknologia ja innovaatio tapahtumasi tukena

Teknologia on olennainen osa nykyaikaisia tapahtumia, ja Joessa huolehditaan, että tapahtumatekniikka on ajan tasalla. Olipa kyseessä virtuaalitapahtuma tai live-esitys, tapahtumatekniikka mahdollistaa saumattoman ja ammattimaisen toteutuksen. Innovatiiviset ratkaisut, kuten immersiivinen Showroom ja Joki-fillari, tuovat tapahtumiin loistavan lisäulottuvuuden.

Asiantunteva kokoustiimi on valmiina auttamaan, kun halutaan hyödyntää teknologiaa optimaalisesti, jotta viesti välittyy tehokkaasti ja vaikuttavasti. Tapahtuma voi myös hyötyä Joen tarjoamista mahdollisuuksista, jotka edistävät luovuutta ja uudenlaista ajattelua.

Lue lisää | Yleistä