Tervetuloa asiakasristeilylle 11.5.

Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Joen asiakasristeilylle! Tule viettämään inspiroiva päivä toisenlaiseen ympäristöön, joka tarjoaa myös mahdollisuuden verkostoitumiselle ja yhdessä viihtymiselle.

Aamu alkaa kiireettömästi perinteisellä meriaamiaisella. Tämän jälkeen siirrytään laivan kokoustiloihin, jossa kuullaan järjestäjien tervehdykset ja virittäydytään päivän tunnelmaan.

Seuraavaksi on aika vahvistaa esiintymistaitoja Loren vinkeillä! Näyttelijä, juontaja Lorenz Backman tulee kertomaan meille sanattoman viestinnän merkityksestä ja keinoista. Hän antaa myös vinkkejä, mikä auttaa meitä kukoistamaan omana itsenään ilman jännitystä tilanteessa kuin tilanteessa.

Paluumatkalla on enemmän aikaa verkostoitumiselle. Pääsemme myös VIP-ostoksille laivan myymälään sekä nauttimaan laivan buffetin herkuista.

Päivän ohjelma
Klo 8.00 Lippujen jako, ryhmälähtöselvitys 2. krs
Klo 8.30 Meriaamiainen, kansi 10
Klo 8.45 Viking Glory lähtee kohti Maarianhaminaa
Klo 10.00 Järjestäjien tervehdys ja Lorenz Backman, kokousosasto kansi 9
Klo 14.10 Laivanvaihto Maarianhaminassa
Klo 14.25 Viking Grace lähtee kohti Turkua
Klo 14.30 VIP-shopping, kansi 9
Klo 15.00 Buffet-ruokailu, Buffet Aurora, kansi 10
Klo 19.50 Viking Grace saapuu Turkuun

Risteily järjestetään yhteistyössä Joen kumppanin Viking Linen kanssa. Päivän aikana kuvataan materiaalia viestinnän käyttöön. Ilmoittautuminen on sitova.

Huomiothan, että kutsu on henkilökohtainen, ja se on lähetetty Vierailukeskus Joen kumppaneille sekä Joen yritysyhteisölle eli Teknologiakiinteistöjen ja Werstaan asiakkaille. Paikkoja on rajattu määrä, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos et itse pääse osallistumaan, voit halutessasi välittää kutsun eteenpäin organisaatiossasi sopivalle henkilölle.

Nähdään laivalla!

Carita Varjonen, yhteisöpäällikkö
Turun Teknologiakiinteistöt Oy
carita.varjonen@teknologiakiinteistot.fi 
040 676 6037

HUOM! Jos katsot sivua Android-puhelimella eikä alla näy ilmoittautumislomaketta, avaa sivu tietokoneella.