Joki on suljettu 27.–28.5. SHIFT Business Festivalin rakentamisen vuoksi. Keskiviikkona 29.5. Joki on avoinna vain SHIFT-lipun ostaneille.

Tervetuloa kilistelemään keväälle – tutustu samalla kokous- ja juhlatarjontaamme

Haluatko nähdä, miltä Turku näyttää tiedepuiston hulppeimmalta kattoterassilta katsottuna? Etsitkö paikkaa kesäjuhlille, tiimipäivälle tai edustustilaisudelle? Entä miltä maistuvat Ravintola Maunon kevään ja kesän uudet tarjoilut?

Tervetuloa nostamaan malja tulevalle kesälle ja tutustumaan erilaisiin kokous- ja juhlatiloihin edustus- ja saunatila Circukseen torstaina 5.3. klo 14.00-15.30. Tarjolla on kuohuviiniä sekä suolaisia ja makeita maistiaisia erilaisista kokous- ja juhlatarjoiluista, unohtamatta tietenkään kierrosta huikeassa tilassa.

Vaihda iltapäiväkahvit vierailuun Circuksessa ja poikkea paikalle kun sinulle parhaiten sopii!

Aika: torstaina 5.3.2020 klo 14.00–15.30

Paikka: Circus, ElectroCity, B-sisäänkäynti, 7. kerros

Ilmoittautuminen (viimeistään 3.3.): www.lyyti.in/kesajuhlat2020

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen ja sen omistamien brändien sekä Manu Eventsin markkinoinnissa.

Lue lisää | Tapahtumat