Joki on suljettu 27.–28.5. SHIFT Business Festivalin rakentamisen vuoksi. Keskiviikkona 29.5. Joki on avoinna vain SHIFT-lipun ostaneille.

Tervetuloa lasten elokuvanäytökseen 5.3.

Tule lastesi kanssa katsomaan Lemmikkien salainen elämä 2 (K7) Vierailukeskus Jokeen elokuvapäivänä torstaina 5.3. klo 17.00. Elokuva näytetään BioCityssä sijaitsevassa Presidentti-auditoriossa. Tarjolla on popcorneja ja pillimehua sekä kahvia ja teetä.

Joki on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Turun Elokuvapäivässä. Elokuvapäivä on jo perinteeksi muodostunut tapahtuma, joka muuttaa koko Turun suureksi elokuvateatteriksi. Elokuvapäivän idea on, että elokuvan ystävät pääsevät nauttimaan yhteistyökumppaneiden tarjoamista, katsojille maksuttomista näytöksistä koko päivän ajan.

Huomioithan, että kaikilla alaikäisillä tulee olla koko tapahtuman ajan mukanaan huoltaja.

Aika: torstaina 5.3.2020 klo 17.00-18.30

Paikka: Presidentti-auditorio, BioCity, Tykistökatu 6

Ilmoittautumiset: www.lyyti.in/elokuvapaiva_Joessa

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen ja sen omistamien brändien markkinoinnissa.

Lue lisää | Tapahtumat