Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tervetuloa seuraamaan Nordic Business Forumia Vierailukeskus Jokeen

Haluatko seurata Nordic Business Forumia Turun tiedepuistosta käsin? Tervetuloa katsomaan Vierailukeskus Joen tarjoamaa suoraa lähetystä tapahtumasta cave-teatteriin 26.-27.9.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Katsomoon ovat tervetulleita myös yrityksesi tai organisaatiosi asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua vaan katsojat voivat tulla ja mennä omien aikataulujensa ja kiinnostuksensa mukaan. Paikkoja ei voi myöskään varata.

Tapahtuman aikana Joen aulaan on mahdollista pystyttää ständejä, joilla voi esitellä yrityksen toimintaa ja tutustua muihin paikalla oleviin yrityksiin. Mikäli haluette tuoda aulaan oman ständinne, ottakaa yhteyttä Joen aulapalveluihin: puh. 010 315 3020 tai info@jokiturku.fi

Paikka: Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Lemminkäisenkatu 12 B

Aika:
Ke 26.9. klo 12.00–19.30
To 27.9. klo 10.00–17.35

Nordic Business Forumin aikataulu

Tapahtumassa valokuvataan, videokuvataan sekä tuotetaan materiaalia sosiaaliseen mediaan. Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt tapahtumassa tuotetun materiaalin mahdollisen käyttämisen Turun Teknologiakiinteistöjen tai sen omistamien brändien markkinoinnissa.

Lue lisää | Yleistä