Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tiimipäivä Joessa: Inspiroivia elämyksiä

Elämyksellinen tiimipäivä luonnon helmassa

Kun työyhteisö kaipaa virkistystä ja uutta inspiraatiota, meidän luonnonkauniit puitteet tarjoavat täydellisen ympäristön unohtumattomalle tiimipäivälle. Kaukana kaupungin hälinästä, joen rannalla sijaitseva kokous- ja tapahtumakeskuksemme on suunniteltu tukemaan luovuutta ja yhteishenkeä. Meillä voit järjestää tiimipäivän, joka yhdistää työn ja rentoutumisen saumattomasti.

Luonnonläheinen sijaintimme tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tiimipäivän aktiviteetteihin. Voit valita vaikkapa ohjatun luontoretkipolun, joka tarjoaa sekä liikunnallista että henkistä virkistystä. Tai mikäli kaipaatte jotain ainutlaatuista, Joki-fillarimme vie tiimisi pyöräretkelle ympäristöön, jossa ideat lentävät ja yhteishenki vahvistuu.

Räätälöidyt palvelut jokaiseen tarpeeseen

Me ymmärrämme, että jokainen tiimi on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä palveluita, jotka vastaavat juuri teidän tarpeisiinne. Olipa kyseessä pieni tiimikokous tai suuri henkilöstöpäivä, meidän monipuoliset tilamme ja palvelumme taipuvat toiveidenne mukaan. Fasilitaattorimme auttavat luomaan selkeät tavoitteet ja suunnittelemaan tapahtuman, joka ei ainoastaan täytä odotuksianne, vaan ylittää ne.

Meiltä löytyy kaikki tarvittava tapahtumatekniikasta cateringiin, jotta voitte keskittyä olennaiseen. Halusittepa sitten herkullista ruokaa, inspiroivaa ohjelmaa tai ammattitaitoista valokuvausta ja videointia, meidän kauttamme järjestyy kaikki. Ja mikä parasta, voimme luoda tapahtumaanne juuri oikean tunnelman värivalojen ja musiikin avulla, oli kyseessä sitten rento taustaääni tai tanssilattian täyttävä DJ.

Yhteistyö ja verkostoituminen ainutlaatuisessa ympäristössä

Meidän tilamme tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet paitsi tiimipäivien viettoon, myös laajemman verkoston rakentamiseen. Turun seudun yritysten yhteisenä vierailukeskuksena meillä on mahdollisuus esitellä toimintaanne ja luoda uusia yhteistyösuhteita. Meidän kumppaniverkostomme on suunniteltu edistämään alueen yritysten menestystä, ja tiimipäivänne aikana voittekin tutustua muihin toimijoihin ja vaihtaa ajatuksia tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Meidän showroomimme ja Partner Expo -tilamme tarjoavat ainutlaatuisen alustan yrityksellenne esitellä innovaatioita ja saavutuksia. Tämä on erinomainen tilaisuus tehdä vaikutus sekä nykyisiin että tuleviin kumppaneihin ja asiakkaisiin. Ja mikäli haluatte jättää pysyvän muistijäljen, meidän donitsiseinämme tai popcornkoneemme tarjoavat hauskan ja mieleenpainuvan tavan tarjoiluun.

Monipuoliset tilat jokaiseen makuun

Meidän tilavalikoimamme on yhtä monipuolinen kuin tiimipäivännekin voi olla. Yli 30 erilaista kokoustilaa mahdollistavat niin intiimit neuvottelut kuin suuremmatkin työpajat. Auditoriomme ja salimme ovat täydellisiä suurempien esitysten ja seminaarien järjestämiseen, ja edustustiloissamme voitte viettää iltaa vaikka ulkoporealtaassa rentoutuen.

Meidän tilamme ovat helposti muokattavissa, joten voitte valita juuri teidän tiimillenne sopivan ympäristön. Olipa kyseessä sitten virallinen kokous tai rento iltajuhla, meidän tilamme taipuvat tarpeidenne mukaan. Ja jos kaipaatte jotain todella erityistä, meidän Showroomimme immersiivinen esitystila vie katsojat visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla keskelle tapahtumaa.

Luovuuden ja hyvinvoinnin edistäminen

Tiimipäivän tavoitteena on usein työhyvinvoinnin ja luovuuden edistäminen. Meidän ainutlaatuiset puitteemme ja palvelumme tukevat näitä tavoitteita. Olipa kyseessä sitten osallistava drinkkikoulu, joka tuo tiimiläiset yhteen uuden oppimisen ja hauskanpidon merkeissä, tai rentouttava hetki kahvimopon äärellä, meillä on kaikki tarvittava tiimisi hyvinvoinnin tukemiseen.

Meidän fasilitaattorimme auttavat luomaan päivälle selkeät tavoitteet ja varmistavat, että jokainen osallistuja kokee päivän antoisaksi. Meidän tehtävämme on auttaa teitä saavuttamaan tiimipäivänne tavoitteet, olivatpa ne sitten tiimihengen kohottamista, uusien ideoiden synnyttämistä tai yksinkertaisesti yhteisen ajan viettämistä poissa työpisteeltä.

Yhteenveto: Tiimipäivä, joka jättää jäljen

Tiimipäivän järjestäminen meillä ei ole vain tapahtuma, se on investointi työyhteisönne tulevaisuuteen. Meidän ainutlaatuiset tilamme ja palvelumme luovat puitteet, joissa tiiminne voi kasvaa, oppia ja inspiroitua yhdessä. Meidän tehtävämme on varmistaa, että jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu, jotta voitte keskittyä olennaiseen – tiiminne hyvinvointiin ja menestykseen.

Meidän kanssamme tiimipäivästänne tulee elämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tiimipäivä, joka ylittää odotuksenne ja jättää positiivisen jäljen jokaisen osallistujan muistoihin.

Lue lisää | Yleistä