Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tiimipäivä Joessa: Monipuoliset tilat ja palvelut takaavat onnistumisen

Elämykselliset kokoustilat tiimipäiviin

Kun suunnitellaan tiimipäivää, on tärkeää löytää tarpeita vastaava tila, joka auttaa saavuttamaan päivän tavoitteet. Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka soveltuvat niin pienille neuvotteluille kuin suuremmillekin työpajoille. Jokainen tila on ainutlaatuinen, ja voitte valita juuri teille sopivan ympäristön. Olipa kyseessä sitten luova työpaja tai strateginen suunnittelukokous, Joen tilat tarjoavat inspiroivan miljöön tehokkaalle työskentelylle.

Kokoustilojen monipuolisuus mahdollistaa erilaisten asetelmien ja teknisten ratkaisujen käytön. Kaikissa tiloissa on huippuluokan esitystekniikka, joka varmistaa, että esityksenne sujuvat ilman teknisiä ongelmia. Jos kaipaatte päivään jotain erityistä, voitte hyödyntää palveluitamme, kuten fasilitointia tai tapahtumatekniikan vuokrausta, mitkä auttavat tapahtumanne suunnittelussa ja toteutuksessa.

Räätälöidyt palvelut jokaiseen tarpeeseen

Tiimipäivän onnistuminen ei ole pelkästään kiinni tiloista, vaan myös tarjolla olevista palveluista. Meiltä saatte kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, olipa kyse sitten herkullisesta cateringista tai ammattitaitoisesta DJ:stä, joka luo tapahtumaan oikeanlaisen tunnelman. Kauttamme voi tilata myös visuaalisesti vaikuttavia elementtejä, kuten värivalot ja donitsiseinän, jotka tekevät tiimipäivästänne unohtumattoman.

Palvelumme ovat joustavia ja suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita. Halusittepa sitten rentoutua drinkkibaarissa tai kokeilla onneanne kasinolla,  tiimimme auttaa luomaan täydellisen ohjelman. Ja jos haluatte ikuistaa päivänne, valokuvaus- ja videointipalvelut varmistavat laadukkaat muistot tapahtumastanne.

Keskiössä yhteistyö ja verkostoituminen

Tiimipäivät ovat erinomainen tilaisuus verkostoitumiseen ja yhteistyön syventämiseen. Joessa on tiloja ja palveluita, jotka edistävät vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Joki on paikka, jossa yritykset, opiskelijat ja asiantuntijat voivat kohdata ja jakaa ideoitaan. Tämä ympäristö inspiroi uuden oppimiseen ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen.

Partner Expo -tilassa kumppanit voivat esitellä toimintaansa ja luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia. Tämä on ihanteellinen paikka tiimipäivän yhteydessä järjestettäville verkostoitumistilaisuuksille, jossa voi tutustua muihin alueen toimijoihin ja laajentaa liiketoiminnan horisonttia.

Monipuoliset tilaisuudet ja elämykset

Tiimipäivä ei ole pelkkä kokous tai työpaja, vaan se voi olla myös elämys, joka jää mieleen pitkäksi aikaa. Joen tiloissa voi järjestää monenlaisia tapahtumia, kuten henkilöstöpäiviä, tiimirakennustapahtumia tai vaikka rentoja illanviettoja. Joki-fillari ja popcorn-kone ovat esimerkkejä hauskoista lisäelementeistä, jotka tuovat tapahtumaan kuin tapahtumaan iloa ja yllätyksellisyyttä.

Joen auditoriot ja salit ovat täydellisiä suurempien tapahtumien järjestämiseen, ja ne tarjoavat joustavat puitteet niin live-tapahtumille kuin yksityistilaisuuksillekin. Jos etsitte jotain ainutlaatuista, Joen Showroomin immersiivinen kokemus vie katsojat visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla keskelle tapahtumaa.

Helppous ja saavutettavuus

Sijainti Turun Tiedepuiston ytimessä takaa, että Jokee pääsee paikalle helposti niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autollakin. Tilojemme saavutettavuus ja joustavat aukioloajat mahdollistavat, että tiimipäivän voi suunnitella juuri teille sopivaan aikaan. Virtuaalikierros antaa mahdollisuuden tutustua tiloihin etukäteen, jotta päivän yksityiskohdat voidaan suunnitella huolellisesti.

Ammattitaitoinen henkilökunta on valmiina auttamaan kaikissa tapahtumajärjestelyissä alkaen tilojen valinnasta aina erikoispalveluiden järjestämiseen. Tavoitteenam on tehdä tiimipäivästä mahdollisimman sujuva ja miellyttävä kokemus kaikille osallistujille.

Lue lisää | Yleistä