Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tilaisuudet Joki – turku

Monipuoliset kokoustilat

Joella on yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja erikokoisille ja -tyyppisille tilaisuuksille. Tilojen koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Tämä monipuolisuus mahdollistaa tilaisuuden räätälöinnin juuri tarpeidesi mukaan.

Jokaisella kokoustilalla on oma ainutlaatuinen ilmeensä ja tunnelmansa, joten voit valita tilan, joka parhaiten sopii tilaisuutesi luonteeseen. Olipa kyseessä virallinen kokous tai rento työpaja, Joella on tilat, jotka vastaavat tarpeitasi.

Edustustilat ja saunatilat

Joen tilavalikoimaan kuuluu myös kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, jotka tarjoavat upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille. Näissä tiloissa arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan esimerkiksi yritysjuhliin tai rentouttaviin iltoihin.

Kummastakin edustustilasta on huikeat näkymät yli Turun kattojen, ja molemmissa tiloissa on mahdollisuus viettää iltaa ulkoporealtaassa rentoutuen. Tämä tekee tiloista erityisen houkuttelevia, kun haluat tarjota vieraillesi unohtumattoman kokemuksen.

Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Joella on erinomaiset mahdollisuudet järjestää laadukkaita virtuaali- ja hybriditapahtumia. Tilat on varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla, joka mahdollistaa sujuvan ja ammattimaisen tapahtumatuotannon. Tämä tekee Joesta ihanteellisen paikan järjestää tapahtumia, jotka tavoittavat laajan yleisön, riippumatta heidän fyysisestä sijainnistaan.

Virtuaali- ja hybriditapahtumat ovat yhä suositumpia, ja Joella on kaikki tarvittavat resurssit niiden onnistuneeseen toteutukseen. Voit luottaa siihen, että tapahtumasi tekninen toteutus on korkealaatuista ja sujuvaa.

Showroom ja Partner Expo

Joen Showroom on immersiivinen ja näyttävä esittelytila, jossa katsoja uppoutuu esitykseen visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla. Tämä tila tarjoaa erinomaiset puitteet yrityksille esitellä toimintaansa ja innovaatioitaan vaikuttavalla tavalla.

Partner Expo -tilassa Joen kumppanit voivat esitellä toimintaansa rakentamalla sinne lyhytaikaisen messuosastomaisen näyttelyn. Tämä tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden saada näkyvyyttä ja verkostoitua muiden yritysten kanssa.

Mauno Koivisto -keskus

Mauno Koivisto -keskus on kolmen erikokoisen ja -tyyppisen tilan kokonaisuus, joka mahdollistaa joustavasti mitä erilaisemmat tilaisuudet. Keskus sijaitsee BioCityssä ja tarjoaa erinomaiset puitteet avajaispuheista massaluentoihin ja intiimeihin workshopeihin.

Tämä monipuolisuus tekee Mauno Koivisto -keskuksesta ihanteellisen paikan järjestää erilaisia yritystapahtumia, kokouspäiviä ja kongresseja. Tilojen joustavuus ja monipuolisuus takaavat, että löydät juuri tarpeisiisi sopivan tilan.

Erikoispalvelut ja -tarjoilut

Joella on tarjolla laaja valikoima erikoispalveluita ja -tarjoiluja, jotka tekevät tilaisuudestasi ainutlaatuisen. Voit valita esimerkiksi drinkkibaarin, joka toimii aulatilassa, tai osallistavan drinkkikoulun tiimipäivien iloksi. Lisäksi tarjolla on donitsiseinä, popcornikone ja paljon muuta.

Erikoispalvelut, kuten DJ, esiintyjä tai tapahtumakukat, tuovat tilaisuuteesi juuri oikean tunnelman ja tekevät siitä unohtumattoman. Näiden palveluiden avulla voit räätälöidä tilaisuutesi juuri sellaiseksi kuin haluat.

Vierailu- ja Innovaatiokeskus

Joki toimii myös Turun seudun yritysten yhteisenä vierailukeskuksena, tarjoten kumppaneilleen mahdollisuuden oman toimintansa esittelyyn sekä pääsyn kumppaniverkostoon.

Vierailu- ja innovaatiokeskus on avoin kaikille yrityksille, opiskelijoille ja asiantuntijavieraille, mikä tekee siitä innostavan kohtaamispaikan. Keskus sijaitsee Turun tiedepuiston ytimessä, korkeakoulujen ja yritysten keskellä, mikä mahdollistaa joustavan tutustumisen showroomissa esillä oleviin yrityksiin ja näyttelyihin.

Lue lisää | Yleistä