Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

TPS Salibandy kävi Joessa

TPS Salibandyn historian värikkäin ja paras kausi pantiin pakettiin pääsiäisenä. Edustusjoukkueista miehet saavuttivat historiallisen hopean ja naiset sijoittuivat hienosti neljänneksi. Tepsi kävi Joessa esittelemässä eväitään tulevien kausien kultajahtiin.

Uusi toiminnanjohtaja

Seuran puheenjohtaja Toni Lahtela huokui iloa saadessaan esitellä uutta – ja monella tavalla vanhaakin – verta organisaatiossa. Pitkä jakso ilman toiminnanjohtajaa päättyy vihdoin elokuussa, kun tehtävässä aloittaa Toni Autio. 35-vuotiaalla Autiolla on takanaan kymmenen vuoden kokemus markkinoinnista, myynnistä, viestinnästä ja tapahtumien järjestämisestä HC TPS:n ja Turku-Areenojen puolelta.

Uudet valmentajat

Uusia virtauksia nähdään myös miesten edustusjoukkueen valmennuksessa. Jukka Ruotsalainen päätti menestyksekkäästi urakkansa tähän kauteen ja oli aktiivisesti mukana seuraajansa etsinnöissä. Uuteen kauteen mennään Janne Kainulaisen ja Mikael de Annan komennuksessa. 150 liigaottelua urallaan pelannut, Welhojen miesten liigajoukkuetta päättyneellä kaudella luotsannut päävalmentaja Kainulainen toteaa:

–    Edellinen pestini Kuopiossa päättyi jo lähes kaksi kuukautta sitten runkosarjan myötä, joten nyt tekisi kovasti jo mieli tositoimiin. TPS:n tulevan kauden pelaajarunko alkaa olla mukavasti kasassa päättyneen kauden pelaajista. Seuran junioritoiminta tuottaa hyviä uusia mailataitureita, joten hyvin iskukykyinen ja erittäin turkulainen joukkue meille on tulossa.


Oikeana kätenään Kainulaisella on Helsingin, Sveitsin ja Italian maajoukkueen kautta takaisin Turkuun pyörähtänyt Mikael de Anna.


Uusi kehityspäällikkökin

Paluumuuton tekee myös Perttu Kytöhonka. Hänen nelivuotinen retkensä takaisin TPS:n riveihin on kulkenut Lappeenrannan, Sveitsin ja paikallisvastustaja FBC Turun kautta. Kehityspäällikkönä aloittava Kytöhonka aikoo keskittyä ennen kaikkea tyttöjen ja naisten salibandyyn Palloseurassa. Kehittämistä on niin pelaajamäärissä kuin pelin laadussakin. Isoja harppauksia on tehtävissä, kunhan naissalibandylle annetaan sen ansaitsema huomio ja resurssit.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Mikael de Anna, Janne Kainulainen, Toni Lahtela, Toni Autio ja Perttu Kytöhonka.

TPS Salibandyn oman uutisen tiedotustilaisuudesta voit lukea täältä.

Lue lisää | Yleistä