Joki on suljettu 27.–28.5. SHIFT Business Festivalin rakentamisen vuoksi. Keskiviikkona 29.5. Joki on avoinna vain SHIFT-lipun ostaneille.

Turun yrittäjyysyliopiston syksy huipentuu Joessa

Mitä tekoäly on käytännössä? Miten tekoälyä voidaan hyödyntää yrityksissä? Miten yritykset voisivat hyötyä yliopiston tekoälyosaamisesta ja -koulutuksesta?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastattiin tänään Joen Cave-teatterissa järjestetyssä Turun yliopiston yrittäjyyspäivässä.

Päivän aiheena oli tekoäly ja osaaminen. Teemoihin paneuduttiin Keynote-puheenvuorojen sekä paneelikeskustelun kautta. Keskustelemassa aiheesta oli Turun yliopiston kauppakorkeakoulusta työelämäprofessori Teemu Birkstedt, Turku Science Parkista asiakkuuspäällikkö Michael Lindholm sekä Turun yliopiston tekoälyakatemiasta apulaisprofessori Antti Airola. Tilaisuuden avasi Turun yliopiston rehtori Jukka Kola.

Tilaisuudessa lanseerattiin lukuvuoden 2019-2020 Intoa! -yrittäjyystekokilpailu. Kilpailussa etsitään henkilöitä tai tiimejä, jotka ovat teoillaan onnistuneesti ja oma-aloitteisesti edistäneet yrittäjämäistä kulttuuria Turun yliopistossa. Ilmoittautumisaika yrittäjyystekokilpailuun onn 25.11.2019-31.3.2020. Voittaja julkistetaan keväällä järjestettävässä Turun yliopiston yrittäjyyspäivässä.

Tutustu lisää yrittäjyysyliopistoon.

Lue lisää | Yleistä