Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Turvallisen tapahtuman jäljillä

Mietitkö, miten syksyn ja talven tilaisuudet voidaan järjestää turvallisesti. Tapahtumien turvallisuutta on jouduttu tänä vuonna pohtimaan uudelta kantilta. Pikkujoulut, syyskokoukset ja työpaikan yhteinen illanvietto ovat kuitenkin mahdollisia pienillä erityisjärjestelyillä.

Turvallisia tapaamisia
Vaikka virtuaalitapahtumat korvaavat paljon kaipaamastamme vuorovaikutuksesta, ei mikään silti vedä vertoja aidoille kohtaamisille. Joessa halutaan tehdä kohtaamiset myös paikan päällä mahdollisimman turvalliseksi. Kaikissa tiloissa on esillä käsidesiä sisään tullessa ja poistuttaessa. Vieraita suositellaan myös käyttämään kasvomaskeja, jos on epäilys, että riittäviä turvavälejä ei voida pitää. Myyntipalvelustamme voi tilavarauksen yhteydessä ostaa myös maskit kaikille tapahtuman osallistujille.

Käytä tila hyödyksi
Joesta löytyy tila kaikille tilaisuuksille. Avara aula, eri kokoiset auditoriot ja salit sekä Joen toisen kerroksen kokoustilat mahdollistavat turvavälien pitämisen isommissakin tilaisuuksissa. Monipuolisten tilojen ansiosta yleisön voi myös jakaa eri paikkoihin. Turvavälit on muistettava erityisesti jonotustilanteissa ja isoissa ryhmissä, joissa helposti ajaudutaan lähelle muita ihmisiä. Joessa suositellaan noin 1-2 metrin turvavälejä kaikissa tilaisuuksissa.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty
Loppusyksyn ja talven tapahtumia kannattaa alkaa suunnitella ajoissa. Suunnittelemalla hyvin voidaan tunnistaa tapahtuman mahdollisia pullonkauloja, joissa turvavälejä olisi hankala säilyttää. Valmistelemalla tapahtuman kulkua hyvin etukäteen, voivat vieraat nauttia tapahtumasta ilman huolta.

Suunnittelemalla on mahdollista tunnistaa tapahtuman mahdollisia pullonkauloja, joissa turvavälejä olisi hankala säilyttää. 

Avoimuus luo turvallisuutta
Turvalliseen tapahtumaan halutaan tulla paikan päälle. Viestimällä aktiivisesti tapahtuman turvallisuustoimenpiteistä, voidaan välttää turhia riskitilanteita. Selkeät ohjeet ja opasteet sekä ennen tapahtumaa että paikan päällä takaavat tapahtuman sujuvuuden.

Haluatko järjestää tapahtuman Joessa?
Myyntipalvelun avulla löydät oikean ratkaisun tapahtumallesi. Ole yhteydessä sähköpostilla myynti@jokiturku.fi tai puhelimitse 010 315 3000

Lue lisää: 

Näin syntyy ikimuistoinen virtuaalitapahtuma
Vain taivas rajana
Täydellinen videoneuvottelu Joessa

Lue lisää | Yleistä