Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Unohtumattomat pikkujoulut Turun Tiedepuiston sydämessä

Pikkujoulut tulossa ja juhlatila vielä etsinnässä? Joessa järjestät pikkujoulut helposti ja nopeasti aitiopaikalla, Turun Tiedepuiston sydämessä.

Vierailukeskus Joen tilavalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin isoihin kuin pienempiinkin juhliin, sillä tilat taipuvat mitä erilaisimpiin tapahtumiin. Joessa voit valita, vietätkö pikkujouluja tanssien livemusiikin tahtiin, juhlavasti illallisen merkeissä vai rennosti porealtaassa Turun kattojen yllä.

Pikkujoulut tyylillä Cave-teatterissa

Joen katutasossa sijaitsevassa Cave-teatterissa järjestät näyttävät juhlat. Tummanpuhuva tila, lava ja 11 metriä pitkä kaareva valkokangas tarjoavat uniikin ympäristön niin illallisille, keikoille kuin tanssiin ja rentoon seurusteluunkin. Cave-teatteri toimii erinomaisesti niin illallisen kuin livekeikankin tapahtumapaikkana ja siirrettävien kalusteiden vuoksi tilan ilmeen saa muutettua myös illan aikana.

Cave-teatteri soveltuu 50-150 henkilön tapahtumiin.

Ilta Turun kattojen yllä

ElectroCityn seitsemännessä kerroksessa sijaitseva Circus on iloisen värikäs edustus- ja saunatila, jossa on valtava kattoterassi ulkoporeammeineen. Circuksen terassilta on huikeat näkymät yli kaupungin kattojen ja viihtymisen tiloissa varmistavat laadukas äänentoisto sekä Spotify. Circuksessa ei ole anniskeluoikeuksia, joten halutessasi voit tuoda tilaan omia alkoholijuomia.

Circusta vuokrataan vain Turun Teknologiakiinteistöjen ja Werstaan asiakkaille sekä Joen kumppaneille.

Kiinnostuitko? Varaa tila suoraan Joen verkkokaupasta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme myynti@jokiturku.fi

Kaikki, mitä tapahtumaasi tarvitset

Joen kautta saat juhliisi samalla varauksella niin tilan ja mieleisesi tarjoilut, kuin myös tekniikan, juhlatilan kalustuksen ja halutessasi myös ohjelmaa.

Catering

Tarjoiluiden suhteen voit valita Joen yhteistyökumppaneiden menuvaihtoehdoista mieleisesi tai tilata tarjoilut juhliesi tyyliin sopivasta paikasta.

Tekniikka

Tapahtumatekniikkaa Joessa tarjoaa Rajupaja, jonka osaaminen kattaa kaiken tapahtumien valaistuksesta kalusteisiin, äänentoistoon, videotuotantoihin ja streamaukseen. Rajupajan ohjelmapalveluista löytyy tapahtumaan kuin tapahtumaan sopivia dj:tä, bändejä ja karaokepalveluita.

Valokuvaus ja videointi

Haluatko ikuistaa pikkujoulusi laadukkailla kuvilla ja videoilla? Joen verkostoon kuuluu useita valokuvaajia, ja varaus onnistuu helposti Joen myyntipalvelun kautta.

Lue lisää | Tapahtumat