Urbaania kaupunkimajoittumista tiedepuistossa

Kupittaan juna-aseman viereen 1.7. avautuva Original Sokos Hotel Kupittaa tuo Tiedepuiston alueelle uusia mahdollisuuksia niin majoittumisen kuin tapahtumien muodossa.

Uudenkarhea hotelli sijaitsee kivenheiton päässä Vierailukeskus Joesta, aivan Kupittaan aseman vieressä. Juna-asemalta on suora yhteys hotelliin, joten sateisellakin säällä paikalle pääsee kuivin jaloin.

Sijainti todellakin on erinomainen. Raiteiden lisäksi hotelliin pääsee helposti autolla, kävellen, bussilla suoraan hotellin edestä tai Fölläri-kaupunkipyörällä. 

Hotellin valmistuminen alueelle parantaa Tiedepuiston saavutettavuutta. Tiedepuiston alue on yksi Turun nopeiten kehittyviä alueita ja hotelli palveleekin erityisesti liikematkailun, sairaalan, korkeakoulujen sekä urheilutoiminnan yöpymistarpeita. Keskustan läheisyys ja erinomaiset kulkuyhteydet ovat toimivat myös vapaa-ajan matkustamiselle.

Vierailukeskus Joki ja Original Sokos Hotel Kupittaa ovat tehneet alusta saakka tiivistä yhteistyötä. Joen tilat mahdollistavat jo suurien ja monipuolisten tilaisuuksien järjestämisen ja nyt vieraat voivat majoittua aivan tapahtumapaikan läheisyydessä. Hotellin palveluista löytyy esimerkiksi sauna, kuntosali, ravintoloita sekä kattobaari Kuppis.

Lue lisää:

Laivaa on lastattu myös Joessa

Vain taivas rajana

Tiedätkö, mikä yritys löytyy Joen alkulähteeltä?

Lue lisää | Yleistä