Joki on suljettu 27.–28.5. SHIFT Business Festivalin rakentamisen vuoksi. Keskiviikkona 29.5. Joki on avoinna vain SHIFT-lipun ostaneille.

Joesta näyttävät puitteet kuvillesi ja videoillesi

Tarvitseeko organisaatiosi uudet henkilöstökuvat, promootiovideon tai fiiliskuvia somesisältöjen yhteyteen? Joki tarjoaa kaikenlaisille valokuvaus- ja videotuotannoille näyttävät puitteet. Aulaa ja muita julkisia tiloja voit käyttää täysin ilmaiseksi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Kauttamme voit myös tilata ammattilaisen hoitamaan tapahtumakuvauksen puolestasi.

Joessa järjestät kuvaukset joka lähtöön
Ei ole yhdentekevää, missä kuvaat organisaatiosi valokuvat ja videot – oikeanlainen tausta terävöittää viestiäsi ja herättää kiinnostuksen. Ulkoasultaan tyylikäs Joki toimii erinomaisena kuvausympäristönä, oli kyseessä sitten kevythenkinen photoshoot yhtiön työntekijöistä tai informatiivinen esittelyvideo. Valoisan aulan sulavalinjaiset elementit eivät hypi silmille, vaan nostavat keskiöön sinut ja kuvattavasi. Aulan lisäksi showroom ja näyttelytilat tarjoavat mahdollisuuksia näyttäville valokuville ja videoille. Meillä järjestät myös ulkokuvaukset – ota kuvasi vaikka Joen sateenkaariportailla, Tiedepuiston tunnetuimpiin kuuluvalla maamerkillä!

Ei ole yhdentekevää, missä kuvaat organisaatiosi valokuvat ja videot – oikeanlainen tausta terävöittää viestiäsi ja herättää kiinnostuksen.

Kuvaukset kevyitä järjestää
Kuvauskeikat eivät vaadi suurta tekijäjoukkoa ympärilleen, joten niitä voi järjestää luontevasti myös poikkeusajan edellyttämät varotoimet huomioiden. Joki on auki joka arkipäivä, joten kuvailemaan voi tulla omaan aikatauluun sopivasti. Kannattaa kuitenkin varmistaa etukäteen, ettei julkisiin tiloihin ole sovittu muita tapahtumia, jotka voisivat häiritä kuvausta.

Jätä tapahtumakuvaus ammattilaisille
Jokainen tapahtuma, järjestettiinpä se virtuaalisesti tai paikan päällä, kannattaa ikuistaa valokuviin ja videoihin. Näin saat tapahtumasta käyttökelpoista viestintämateriaalia ja hyviä muistoja vielä vuosiksi eteenpäin. Jos olet järjestämässä Joessa tapahtuman, voit tilata Joen myyntipalvelun kautta tapahtumaasi ammattilaisen hoitamaan puolestasi valo- tai videokuvauksen – tai vaikka molemmat. Ammattilaisen keskittyessä kuvaamiseen voit sinä keskittyä itse tapahtumaan ja vieraisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhtettä:
puh. 010 315 3020
sähköposti: info@jokiturku.fi

Lue lisää | Yleistä