Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Valtakunnan virallinen epäonnistuja löysi tiensä Jokeen

Tervetuloa mukaan seuraamaan Tomi Kaukisen innostavaa Keynote -puheenvuoroa aiheesta ”Miten epäonnistua kaikessa ja silti onnistua?” tiistaina 24.8. kello 19.00.

Start up -yrittäjä ja vuoden puhujafinalisti Tomi Kaukinen on tunnettu inspiroivista puheenvuoroistaan, joissa hän käsittelee epäonnistumista, uupumista, motivaation löytämistä sekä positiivista ajattelua. Kaukinen esiintyy myös tämän vuoden SHIFT Business Festivalilla.

Lisäksi tilaisuudessa Sini Toivonen ja Erika Halonen keskustelevat SHIFT Business Festivalin synnystä ja tämän hetken kuulumisista. Monien muiden yritystapahtumien peruuntuessa, Shift järjestettiin virtuaalisesti myös viime vuonna. Virtuaalisuus on vahvasti läsnä myös tämän vuoden tapahtumassa.

Tilaisuus on osa SHIFT Business Festivalin Partner & Speaker Dinner -tapahtumaa. Tapahtuman esiintyjien puheenvuorot lähetetään suorana Vierailukeskus Joesta, jossa paikalla on myös liveyleisöä.

Tapahtumaan kannattaa ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisikään kuuntelemaan suoraa lähetystä. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille tapahtuman tallenteen jälkikäteen, joten voit kuunnella ainutlaatuisen esityksen juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Ohjelma:

19.00 Tervetulosanat, Carita Varjonen, Turun Teknologiakiinteistöt

19.05 – 19.35  Tomi Kaukinen, inspiraatiopuhe ”Miten epäonnistua kaikessa ja silti onnistua?””

19.35 – 20.00 Sini Toivonen ja Erika Halonen, SHIFT Business Festivalin synty ja kuulumiset koronavuosina, tärpit vuoden 2021 tapahtumaan

Tervetuloa!

Lue lisää | Yleistä