Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Vie tapahtumat uudelle tasolle – Joen Showroom lanseerataan tammikuussa

Haluatko luoda vieraillesi unohtumattoman elämyksen, järjestää näyttävän lanseeraustilaisuuden tai esitellä toimintaanne vaikuttavalla tavalla? Showroomissa luot asiakkaille unohtumattomia elämyksiä, joiden suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana.

Joen Showroom on täysin ainutlaatuinen tila Suomessa. Sen erikoisuus on 22,5 metriä leveä ja kolme metriä korkea led-seinä, joka taipuu monenlaisiin tapahtumiin aina kasinosta saaristoksi tai vaikkapa tuotantotilaksi.

Ainutkertaisia vierailukokemuksia

Showroomissa esittelet uutta hankettanne, tuotantotilaanne tai elämystänne tässä ja nyt. Näytä mallinnoksia, animaatioita tai videota ja luo katsojille vaikutelma kuin he olisivat sisällä videon maailmassa.

Lanseeraa uusi tuote

Showroomiin kutsut yhteistyökumppanit ja lehdistö paikalle ja esittele uusi tuotteenne suurempana ja aidompana kuin koskaan aiemmin.

Näyttävä virtuaali- tai hybriditapahtuma

Nosta virtuaali- ja hybriditapahtumat uudelle tasolle ja tuo yleisö eri puolilta maailmaa osaksi seminaaria hyödyntämällä showroomin täydellistä kalustoa. Tila on myös optimoitu streemaustapahtumiin.

Kutsu lanseeraustilaisuuteen on lähetetty Joen kumppaneille. Tammikuusta alkaen tilassa järjestetään myös kuukausittaisia tutustumistilaisuuksia.

Lue lisää | Tapahtumat