Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Vierailukeskusjoki tapahtumatila Turussa: Sijainti ja tilat

Sijainti ja saavutettavuus

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki sijaitsee Turun tiedepuiston ytimessä, osoitteessa Lemminkäisenkatu 12b, 20520 Turku. Tämä keskeinen sijainti tekee Joesta helposti saavutettavan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vierailijoille. Turun keskustasta on vain lyhyt matka Jokeen, ja alueelle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet.

Joen sijainti korkeakoulujen ja yritysten keskuudessa luo ainutlaatuisen ympäristön, jossa innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat. Tämä tekee Joesta ihanteellisen paikan erilaisten tapahtumien järjestämiseen, olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, seminaari tai näyttely.

Monipuoliset tilat

Joessa on monipuolisia tiloja, jotka soveltuvat erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Showroom on immersiivinen ja näyttävä esittelytila, jossa katsoja uppoutuu esitykseen visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla. Tämä tila on täydellinen esimerkiksi tuotelanseerauksiin tai yritysesittelyihin.

Toisessa kerroksessa sijaitseva Turku Futurescapes on omistettu Turun seudun ja kaupunkikehityksen visioiden esittelyyn. Tämä tila tarjoaa inspiroivan ympäristön, jossa voi tutustua alueen tulevaisuuden suunnitelmiin ja innovaatioihin.

Erikoispalvelut ja lisävarusteet

Joessa järjestettävissä tapahtumissa on mahdollista hyödyntää erilaisia erikoispalveluita ja lisävarusteita. Esimerkiksi yhteistyökumppanimme Bloomworksin avulla voit somistaa ympäristön kauniilla tapahtumakukituksilla. Tämä tuo juhlavuutta ja tyylikkyyttä tilaisuuteen.

Lisäksi Joessa on saatavilla värivaloja, drinkkibaari, DJ-palvelut ja jopa donitsiseinä. Lisäpalvelut tekevät tapahtumastasi ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan. Voit valita juuri sinun tilaisuuteesi sopivat elementit ja luoda haluamasi tunnelman.

World Trade Center Turku

Vierailukeskus Joessa toimii myös Turun World Trade Center (WTC). Tämä kansainvälinen verkosto edistää ja vahvistaa kansainvälistä kauppaa. WTC:n jäsenet kohtaavat Joessa ja voivat hyödyntää tiloja erilaisiin tapaamisiin ja tapahtumiin.

WTC Turku tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden verkostoitua ja löytää yhteistyökumppaneita eri puolilta maailmaa. Tämä tekee Joesta erinomaisen paikan kansainvälisten tapahtumien järjestämiseen ja liiketoiminnan laajentamiseen.

Kumppanuusmahdollisuudet

Joki tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tulla kumppaniksi ja hyödyntää tilojaan monipuolisesti. Kumppanuuspaketit räätälöidään aina yritysten tarpeet huomioiden, jolloin kumppanuuden sisältö voi painottua esimerkiksi yhteisöön ja tapahtumiin, näkyvyyteen tai tilojen käyttöön.

Kumppanuus Joen kanssa tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden esitellä toimintaansa huikeissa puitteissa ja hyödyntää verkostoitumismahdollisuuksia. Tämä on erityisen arvokasta yrityksille, jotka haluavat laajentaa toimintaansa ja löytää uusia yhteistyökumppaneita.

Yhteenveto

Vierailukeskus Joki Turussa tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Keskeinen sijainti, monipuoliset tilat ja laajat erikoispalvelut tekevät Joesta ihanteellisen paikan niin paikallisille kuin kansainvälisille tilaisuuksille. Lisäksi WTC Turku ja kumppanuusmahdollisuudet tarjoavat yrityksille ainutlaatuisia verkostoitumis- ja esittelymahdollisuuksia.

Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, seminaari tai näyttely, Joki tarjoaa kaikki tarvittavat elementit onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Tervetuloa tutustumaan ja hyödyntämään Joen monipuolisia mahdollisuuksia!

Lue lisää | Yleistä