Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Viking Glory laskettiin vesille – Joki toimi lähetyksen tuotannon sydämenä

Joen kumppanilla Viking Linella oli eilen suuri päivä, kun uusi lippulaiva Viking Glory laskettiin vesille Kiinan Xiamenissa. Vesillelaskun lisäksi tapahtumassa järjestettiin paneelikeskustelu, joka lähetettiin suorana Joen Cave -teatterista.

– On huomattu, miten hyvin Joen tilat toimivat uusien tuotteiden ja innovaatioiden julkistamiseen, kertoo Joen asiakkuuspäällikkö Carita Varjonen.

Tulevaisuudessa Joessa tullaan näkemään varmasti enemmänkin uusien tuotteiden ja hankkeiden julkistus- ja lanseeraustilaisuuksia. Tämänkaltaisen palvelun kysyntä on kasvanut ja Joessa on pystytty vastaamaan siihen yhteistyökumppaneiden avulla. Tämän vuoden aikana Joessa tullaan näkemään uudistuksia, jotka tukevat vastaavanlaisia tapahtumia entisestään.

– Mahtavien yhteistyökumppaneidemme avulla olemme järjestäneet hienoja tilaisuuksia. Haluamme kuitenkin olla aallon harjalla. Suunnittelutyöt ovat jo hyvässä vauhdissa, jotta Joki pysyy edistyksellisenä osaamisen keskuksena ja uusien innovaatioiden alustana jatkossakin, Carita kertoo.

Katso Viking Gloryn vesillelaskun tallenne:

Lue lisää | Tapahtumat