Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Yhteisöt yrittäjän voimavarana – Joki Forum -tilaisuudessa painotettiin verkostojen merkitystä menestyksen polulla

Voiko intohimolla tienata ja miksi oma asenne on niin tärkeä? Miten luoda menestystä silloinkin, kun kaikki menee pieleen? Joki Forum -tilaisuudessa pureuduttiin yrittäjyyden haasteisiin ja korostettiin yhteisön tukea menestymisessä.

Joki Forum kokosi Joen yhteistyökumppanit ja asiakkaat jälleen yhteen mielenkiintoisen aiheen äärelle. Tilaisuudessa puhujana oli Katja Presnal, palkittu liiketoiminta- ja markkinointistrategi, joka on esiintynyt useissa konferensseissa ympäri maailmaa.

Katja Presnalin ja Candice Kilpatrick Bratwhiten ensimmäinen suomenkielinen kirja Big Rich Money – Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa liiketoimintaa on juuri julkaistu. Kirjassa käsitellään, miten omasta intohimosta voi tehdä menestyvää liiketoimintaa ja mitkä ovat yritysten pahimmat virheet. Kirjassa nostetaan myös esille lukuisia naisyrittäjiä, jotka ovat menestyneet omalla työllään, toteuttaneet unelmiaan ja auttaneet samalla myös muita.

Auta muita menestymään niin menestyt itsekin

Päättäväisyys ja yhteistyö yhdistävät monia menestyviä naisyrittäjiä. Katja Presnalin puheenvuorossa kuultiin elävän elämän esimerkkejä onnistumisesta, tavoitteista ja naisyrittäjien verkoston voimasta. Presnal korostaa sitä, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse ja apua kannattaa aina hakea.

Joki Forum tuo verkostot yhteen

Joki Forum on Vierailukeskus Joen säännöllisesti järjestettävä tilaisuus, jossa nostetaan esille ajankohtaisia aiheita työelämästä ja yritysmaailmasta. Tällä kertaa Joki Forum järjestettiin hybriditilaisuutena, joten kuulijoita oli sekä paikan päällä että virtuaalitilaisuudessa. Katso tilaisuuden tallenne.

Lue lisää | Tapahtumat