Varausehdot

Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

1. Yleiset varausehdot

Näitä yleisiä varausehtoja sovelletaan kaikkiin Joki Turku Oy:n varauksiin, ellei muuta erikseen yhteisesti sovita. Lisäksi Saunatilojen Sky ja Circus tilojen osalta ovat voimassa omat erilliset täydennetyt varausehdot, jotka ovat ensisijaisia (esim. ko. kohteiden maksukäytännöt) yleisiin varausehtoihin verrattuna. Tilaaja hyväksyy varausehdot vahvistaessaan varauksensa. Varausehdot ovat voimassa toistaiseksi 1.10.2019 alkaen. 

1.2. Peruutukset

Peruutukset varauksiin voidaan tehdä ilman kuluja 14 vuorokautta ennen tilaisuutta. Peruutukset tulee tehdä kirjallisesti Joen myyntipalveluun.

Muutoksista ja peruutuksista, jotka tehdään em. aikarajojen jälkeen, perimme viimeisimmän vahvistetun varauskokonaisuuden hinnan täysimääräisesti.

1.3. Tilaisuuden tarkentaminen

Tarkennathan ystävällisesti 7 arkipäivää ennen tilaisuutta seuraavat yksityiskohdat varaukseesi:

  • tilaisuuden aikataulu mukaan lukien mahdolliset tarjoilut ja tarjoiluajat
  • mahdolliset ruoka-aineallergiat/erikoisruokavaliot
  • lopullinen henkilömäärä
  • tilan pöytämuoto
  • tilaisuudessa tarvittava tekniikka
  • tilaisuuden yhteyshenkilöiden nimet ja puhelinnumerot
  • opastetaulun teksti
  • laskutustiedot (y-tunnus, laskutusosoite ja mahdollinen laskutusviite)

1.4. Force majeure

Lakot, tulipalot tai muut vastaavat Joesta riippumattomat tavallisuudesta poikkeavat olosuhteet oikeuttavat Joen peruuttamaan sopimuksen ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvelvollisuutta.

2. Sopimuksen siirto

Tilaajalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle ilman Joen kirjallista suostumusta.

3. Vastuut ja reklamaatiot

Joki ei vastaa tilaajalle aiheutuneista vahingoista, jotka aiheutuvat Joesta riippumattomista syistä. Joki pidättää itsellään oikeudet tilaus- ja toimitusehtojen sekä hintojen muutoksiin. Mahdolliset reklamaatiot on toimitettava kirjallisesti viimeistään tilaisuutta seuraavan viiden arkipäivän kuluessa Joen myyntipalveluun (myynti@jokiturku.fi, Tykistökatu 6, 20520 Turku).

4. Muut ehdot

Tilaaja on velvollinen hoitamaan vuokrakohdetta ja irtaimistoa huolellisesti. Tilaaja vastaa vuokrakohteelle ja irtaimistolle vuokra-aikana sekä tavaroiden tuonnin ja noudon yhteydessä aiheutuneista vahingoista. Tilaisuuden valmistelu ja purku, saapuminen ja lähteminen tulee tapahtua kokonaisvuokra-ajan puitteissa, ellei muuta olla erikseen yhteisesti sovittu. Tilaisuuteen ei voi tuoda omia ruoka- tai juomatarjoiluja, vaan niiden tilaaminen hoidetaan keskitetysti Joki Turku Oy:n kautta. 

5. ALV ja maksutavat

Tarjouksemme sisältää hinnan ilman arvonlisäveroa, sekä arvonlisäveron kanssa. Arvonlisäverollinen hinta sisältää tarjouksen antohetkellä voimassa olevan arvonlisäveron. Mahdollisissa arvonlisäveromuutoksissa hinta muuttuu arvonlisäveromuutosta vastaavasti.

Mikäli maksutapana on laskutus, niin laskun lähettäjänä on Turun Teknologiakiinteistöt Oy.

Laskutamme 14 päivää netto. Mahdollinen viivästyskorko määräytyy voimassa olevan korkolain mukaan.

Perimme laskutuslisää 14,00 € per lasku. Jälkilaskutusta varten pyydämme yhteystietojen lisäksi yrityksiltä Y-tunnuksen sekä laskutusviitteen.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com