Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Yritystapahtumat: vinkkejä tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen

Ennakkovalmistelut: avain onnistuneeseen yritystapahtumaan

Yritystapahtuman suunnittelu alkaa hyvissä ajoin ennen varsinaista päivämäärää. Me Jokessa ymmärrämme, että tapahtuman tavoitteiden asettaminen on ensiarvoisen tärkeää. Olipa kyseessä sitten verkostoitumistilaisuus, tuotelanseeraus tai henkilöstön koulutuspäivä, selkeät tavoitteet ohjaavat koko tapahtuman suunnitteluprosessia. Tavoitteiden pohjalta on helpompi valita sopivat tilat, tarjoilut ja ohjelman sisältö, jotka kaikki vaikuttavat tapahtuman onnistumiseen.

Ennakkovalmisteluihin kuuluu myös budjetin määrittely, joka ohjaa kaikkia tapahtuman suunnittelun ja toteutuksen vaiheita. Me autamme asiakkaitamme löytämään kustannustehokkaita ratkaisuja ilman, että tapahtuman laatu kärsii. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sopivien tilojen valintaa, joka vastaa tapahtuman luonnetta ja osallistujamäärää, sekä tarjoilujen ja ohjelman suunnittelua budjetti mielessä pitäen.

Tapahtumapaikan valinta: tunnelmaa ja toimivuutta

Tapahtumapaikan valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä yritystapahtuman suunnittelussa. Meidän monipuoliset tilamme tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia eri kokoisille tilaisuuksille ja juhlille. Valikoimastamme löytyy niin intiimejä neuvotteluhuoneita kuin suuria auditorioita ja salitilaa, jotka voidaan muokata juuri teidän tarpeidenne mukaisiksi. Tilojemme muunneltavuus mahdollistaa niin virallisen kuin rennonkin tunnelman luomisen, ja moderni tapahtumatekniikkamme varmistaa, että viestinne välittyy selkeästi ja vaikuttavasti.

Kun valitsette tapahtumapaikkaa, on tärkeää ottaa huomioon myös sijainti ja saavutettavuus. Me sijaitsemme Turun tiedepuiston ytimessä, mikä takaa helpon pääsyn niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille. Lisäksi tarjoamme kattavat palvelut, kuten cateringin, fasilitoinnin ja tapahtumatekniikan, jotta voitte keskittyä olennaiseen – tapahtumanne sisältöön ja vieraisiinne.

Ohjelman suunnittelu: elämyksiä ja vuorovaikutusta

Ohjelman suunnittelu on yritystapahtuman sydän. Joessa voi luoda ohjelman, joka ei ainoastaan viihdytä, vaan myös opettaa ja inspiroi osallistujia. Olipa kyseessä sitten asiantuntijapuheenvuorot, työpajat tai rento verkostoituminen, ammattitaitoinen henkilökunta auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan ohjelman, joka tukee tapahtuman tavoitteita ja jättää kestävän vaikutuksen.

Yhteistyökumppanien kautta on saatavilla myös erilaisia ohjelmaelementtejä, kuten DJ:n, esiintyjiä tai vaikkapa kasinon, jotka tuovat tapahtumaan ainutlaatuisen lisän. Ohjelman suunnittelussa on tärkeää muistaa osallistujien aktivoiminen ja vuorovaikutuksen mahdollistaminen, jotta tapahtuma jää elävästi mieleen ja edistää tavoitteiden saavuttamista.

Markkinointi ja viestintä: tavoita yleisösi tehokkaasti

Yritystapahtuman menestys riippuu suuresti siitä, kuinka hyvin se tavoittaa kohdeyleisönsä. Tehokas markkinointi ja viestintä ovat avainasemassa, kun halutaan varmistaa, että oikeat ihmiset saapuvat paikalle. Autamme teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan kohdennettuja markkinointikampanjoita, jotka hyödyntävät sekä digitaalisia että perinteisiä kanavia. Tapahtuman näkyvyys sosiaalisessa mediassa, sähköpostimarkkinoinnissa ja muissa viestintäkanavissa on tärkeää, jotta potentiaaliset osallistujat saadaan kiinnostumaan ja sitoutumaan tapahtumaanne.

Meidän asiantuntijamme auttavat teitä myös tapahtuman viestinnässä ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman. Selkeä ja johdonmukainen viestintä luo luottamusta ja varmistaa, että osallistujat ovat tietoisia kaikista tapahtuman yksityiskohdista. Lisäksi tarjoamme valokuvaus- ja videointipalveluita, joiden avulla tapahtumanne tärkeät hetket tallentuvat ja voitte hyödyntää niitä jälkimarkkinoinnissa.

Tapahtuman jälkeinen palaute ja analyysi: oppia tulevaisuuteen

Tapahtuman jälkeinen palaute ja analyysi ovat olennainen osa tapahtuman onnistumisen arviointia. Me Joessa autamme  keräämään palautetta osallistujilta, jotta voidaan ymmärtää, mitkä osa-alueet toimivat hyvin ja missä on parantamisen varaa. Tämä tieto on arvokasta tulevia tapahtumia suunnitellessa ja varmistaessa, että ne ovat entistäkin onnistuneempia.

Hyödynnämme myös erilaisia mittareita ja analytiikkatyökaluja, jotka auttavat ymmärtämään tapahtuman vaikutusta ja saavutettuja tavoitteita. Tämä auttaa meitä ja teitä kehittämään tapahtumakonsepteja ja palveluitamme, jotta voimme yhdessä luoda entistä vaikuttavampia ja mieleenpainuvampia yritystapahtumia.

Lue lisää | Yleistä