Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Biz on mahdollisuus tulla nähdyksi

Kevät pudotti monet meistä polvilleen ilman ennakkovaroitusta. Joen kohdalla tämä on tarkoittanut muutosta tapahtumien järjestämiseen ja uusien toimintatapojen opettelemista. Oli synnyttävä uudelleen.

Biz on Vierailukeskus Joen uusi asiakaslehti, joka ilmestyy jatkossa kaksi kertaa vuodessa. Biz syntyi halusta tarjota kumppaneillemme kiinnostavaa tietoa Turun alueen yrityselämästä. Lisäksi halutaan nostaa esiin, miten monipuolisia yhteistyökumppaneita Joen mukana toimii.

Ensimmäisessä numerossa kerrotaan esimerkiksi, mitä Turun kaupunginjohtaja Minna Arve ajattelee Joen tulevaisuudesta, minkälainen on toistuvasti parhaaksi työpaikaksi valittu Vincit ja miten Biovian valmistaa lääkkeitä, jotka eivät vain hoida, vaan parantavat.

Lue Biz täältä.

Lue lisää | Yleistä