Joen kesäkahvit 1.6.

Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Kesäkuun Joki-kahveilla nautitaan Turku Kahvilla -kahvimopon erikoiskahveista sekä POPS! -jäätelötehtaan herkullisista jätskeistä torstaina 1.6. klo 14–15. Paikalla on myös DJ kohottamassa tunnelmaa. Tapahtuma järjestetään Tiedepuistoalueen yhteisellä sisäpihalla Jussinaukiolla, ja paikalle voit piipahtaa sinulle parhaiten sopivana hetkenä.

SHIFT-businessfestivaali tulee Jokeen elokuussa, ja tapahtuma jalkautuu Tiedepuiston alueelle yhä vahvemmin. Tule paikalle tapaamaan myös SHIFTiläisiä, kuulemaan lisää tapahtumasta ja samalla voit ostaa lippusi ennakkoon kumppanihinnalla.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille Joen kumppaneille ja yritysyhteisön jäsenille. Muistathan ilmoittautua mukaan, jotta osaamme varata oikean määrän tarjoiluja.