Kutsu Joki Forum -aamiaistilaisuuteen

Kutsu Joki Forum -aamiaistilaisuuteen

Mitkä ovat yleisimmät virheet, joita yritykset tekevät? Mitä kilpailuetuja suomalaisilla yrityksillä on – ja mitä meidän pitäisi vielä oppia? Tule mukaan nauttimaan aamiaisesta ja kuulemaan markkinoinnin edelläkävijän Katja Presnalin puheenvuoro Joki Forum -tapahtumaan.

Liiketoiminta- ja markkinointistrategi ja sarjayrittäjä Katja Presnal tulee puhumaan Joki Forum -tilaisuuteen menestyksen tekijöistä, ja yrittäjyyden haasteista.

Katja Presnal on ollut mukana rakentamassa Walmartille maailman ensimmäistä vaikuttajamarkkinointiin keskittyvää digitaalista strategiaa ja voittanut monta American Advertising Awards-palkintoa. Hän on puhunut konferensseissa ympäri maailmaa ja ollut esillä useissa lehdissä, kuten New York Times, Forbes ja Advertising Age.

Hänen ensimmäinen suomenkielinen kirjansa Big Rich Money: Miten tehdä yrittäjän unelmista kannattavaa toimintaa (Basam Books, 2021) innostaa suomalaisia yrittäjiä ajattelemaan rohkeammin.

Tilaisuudessa keskustellaan yrittäjyydestä holistisesta näkökulmasta ja tutkitaan, miten yrittämiselle luodaan kestävä pohja, jonka päälle voi rakentaa taloudellisesti menestyvän liiketoiminnan.

Joki Forum -tapahtumaan voi osallistua joko Vierailukeskus Joessa tai virtuaalisesti. Jokeen saapuville osallistujille on tarjolla aamiainen puoli tuntia ennen ohjelman alkua. Kaikki paikan päälle saapuvat saavat Katja Presnalin uutuuskirjan.

Ohjelma:

8.30 Aamiainen tarjolla Vierailukeskus Joen aulassa
9.00 Ohjelma alkaa
10.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

Huom! Varaudu esittämään koronapassi sekä todistamaan henkilöllisyytesi saapuessasi. Passi on käytössä kaikissa yleisissä kokouksissa ja yleisötilaisuuksissa, joihin osallistuu yli 50 henkilöä.