Kutsu Joki Forum -aamiaistilaisuuteen 15.3.2023 kello 8.30 – 10.00

Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Joki Forum – Työhyvinvointia tunnelmamuotoilun keinoin

Miksi tunnelmalla on väliä ja miten se vaikuttaa? Mitkä ovat tunnelman supervoimat – niin asiakkaille kuin henkilöstölle? Joki Forum -aamiaistapahtumassa kuullaan tunnelmamuotoilun pioneerilta Marjo Rantaselta, miten tunnelma vaikuttaa työhyvinvointiin ja kuinka sitä muotoillaan.

Hyvä tunnelma työyhteisössä lisää tuottavuutta, luovuutta ja tehokkuutta. Se saa asiakkaat suosittelemaan ja työntekijät viihtymään. Huono tunnelma lamaannuttaa, synnyttää turhaa hässäkkää ja saa ihmiset katoamaan. Elämme ajassa, jossa tunnelmalla on väliä enemmän kuin koskaan. 

Tunnelma on enemmän kuin kynttilöitä ja hyvää musiikkia – se on konsepti ja kivijalka, jonka päälle rakennamme tulevaisuuden menestyksen. Tunnelma tarttuu kuin tauti, myös digitaalisesti. 

Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun kehittäjä ja pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija. Hän on palkittu ammattipuhuja, ja voittanut Speakersforumin Vuoden puhuja 2019 ja All Stars 2021 -palkinnot. Marjo tunnetaan kirjoistaan Tunnelmamuotoilu (2016) ja Tunnelmajohtaja (2018). Tuorein teos Tunnelman voima ilmestyi syksyllä 2022. Marjon tyyli puhujana on aina yleisöä viihdyttävä ja hän yhdisteleekin mielellään heviin teoriaan keventävää yhteistä huumoria. 

Tapahtuman järjestävät Vierailukeskus Joki ja Uuden muotoilun yhdistys.