Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Love Liberates -muotitapahtuma

Vierailukeskus Joessa järjestetään lauantaina 14.9. kello 14.00-16.00 Love Liberates -muotitapahtuma, jossa esitellään Irakista Suomeen turvapaikanhakijana tulleen muotisuunnittelija Bahaulddin Rawin suunnittelemia asuja.

Tapahtumassa nähdään muotinäytös, jonka jälkeen tarjoillaan on Lähi-idän herkkuja sekä ammattimuusikoiden Ali Haithamin, Kaisa Siiralan, Lotta-Maria Pitkäsen ja Mila Laineen muodostaman kokoonpanon musiikkia.

– Love Liberates on tapahtuma, jossa jaan muodin, Lähi-idän musiikin ja ruuan välityksellä näkemyksiäni naisten oikeuksista sekä median naiskuvasta. Inspiraation lähteenäni vaatteiden suunnittelussa toimivat rakkaus, hyväksyntä ja ihmisten oikeus määritellä itse itsensä. Tapahtuman tarkoituksena on tukea erilaisuutta ja vastustaa väkivaltaa sen kaikissa muodoissa, kertoo suunnittelija Bahaulddin Rawi.

Tapahtuma on maksuton ja sen kieli on englanti. Tervetuloa!

Lue lisää | Yleistä