SHIFT x Joki – Konttiafterit

Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Kutsu Shiftin ja Joen yhteisille Konttiaftereille 10.8.

Kaipaatko rentoutumista ja hyvää musiikkia kesälomien päätteeksi? Tule mukaan SHIFT Business Festivalin ja Joen yhteisille Konttiaftereille!

Konttiafterit on Joen ja SHIFTin järjestämä rento after work-tapahtuma, jossa päästään nauttimaan kesästä, virvokkeista ja loistavasta seurasta yhdessä muiden Tiedepuistolaisten kanssa.

Tapahtuma toimii alkusoittona elokuun lopussa järjestettävälle SHIFT Business Festivalille ja tilaisuudessa on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan SHIFTin monipuoliseen ohjelmaan.

Kokoonnumme Jussinaukiolle SHIFTin kontin luo torstaina 10.8. kello 14-16. Kontti sijaitsee ElectroCityn ja BioCityn välissä, aivan Ravintola Mauno BioCityn terassin vieressä. Tule mukaan virittäytymään SHIFTin tunnelmaan ja viettämään iltapäivää DJ:n tahdittamana!

Ilmoittaudu mukaan: