Unohtumattomat pikkujoulut Turun Tiedepuistossa

Pikkujoulut tulossa ja juhlatila vielä etsinnässä? Joessa järjestät pikkujoulut helposti ja nopeasti aitiopaikalla, Turun Tiedepuiston sydämessä.

Vierailukeskus Joen tilavalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin isoihin kuin pienempiinkin juhliin, sillä tilat taipuvat mitä erilaisimpiin tapahtumiin. Joessa voit valita, vietätkö pikkujouluja tanssien livemusiikin tahtiin, juhlavasti illallisen merkeissä vai rennosti porealtaassa Turun kattojen yllä.

Pikkujoulut tyylillä Cave-teatterissa

Joen katutasossa sijaitsevassa Cave-teatterissa järjestät näyttävät juhlat. Tummanpuhuva tila, lava ja 11 metriä pitkä kaareva valkokangas tarjoavat uniikin ympäristön niin illallisille, keikoille kuin tanssiin ja rentoon seurusteluunkin. Cave-teatteri toimii erinomaisesti niin illallisen kuin livekeikankin tapahtumapaikkana ja siirrettävien kalusteiden vuoksi tilan ilmeen saa muutettua myös illan aikana.

Cave-teatteri soveltuu 50-150 henkilön tapahtumiin.

Ilta Turun kattojen yllä

ElectroCityn seitsemännessä kerroksessa sijaitseva Circus on iloisen värikäs edustus- ja saunatila, jossa on valtava kattoterassi ulkoporeammeineen. Circuksen terassilta on huikeat näkymät yli kaupungin kattojen ja viihtymisen tiloissa varmistavat laadukas äänentoisto sekä Spotify. Circuksessa ei ole anniskeluoikeuksia, joten halutessasi voit tuoda tilaan omia alkoholijuomia.

Circusta vuokrataan vain Turun Teknologiakiinteistöjen ja Werstaan asiakkaille sekä Joen kumppaneille.

Kiinnostuitko? Varaa tila suoraan Joen verkkokaupasta tai ota yhteyttä myyntipalveluumme myynti@jokiturku.fi

Täyden palvelun tapahtumatalo

Joen palveluista löytyy kaikki, mitä tapahtumaasi tarvitset. Cateringin ja tapahtumatekniikan lisäksi tapahtumaan voi lisätä myös esimerkiksi tilaisuuteen suunnitellun drinkkibaarin, koristelut kauniilla leikkokukilla tai vaikka artistin tai dj:n.