Joki on suljettu 27.–28.5. SHIFT Business Festivalin rakentamisen vuoksi. Keskiviikkona 29.5. Joki on avoinna vain SHIFT-lipun ostaneille.

Vierailukeskus Joen yritysyhteisö laajenee

Joen yritysyhteisö laajeni vuoden 2023 alusta alkaen. Jatkossa kaikki Teknologiakiinteistöjen toimitila-asiakkaat sekä Werstaan työhuoneasiakkaat ovat osana Vierailukeskus Joen yritysyhteisöä.

Joen kumppaneille uudistus tuo lisää näkyvyyttä Tiedepuistossa, enemmän mahdollisuuksia verkostoitua ja merkityksellisempiä tapahtumia. Joen yritysyhteisön laajeneminen koko Tiedepuiston alueelle parantaa kumppaneiden ja muiden Tiedepuiston yritysten mahdollisuuksia tavata uusia ihmisiä ja verkostoitua uusien yritysten kanssa.

– Yritysyhteisön laajeneminen tuo Joen kumppanit ja kaikki Tiedepuiston yritykset lähemmäs toisiaan. Olemme innoissamme, kun voimme tarjota pitkäaikaisille kumppaneillemme uusia mahdollisuuksia ja entistä parempia tapahtumia, kertoo Vierailukeskus Joen yhteisöpäällikkö Carita Varjonen.

Näkyvyyttä Tiedepuiston sydämessä

Joki tarjoaa kumppaneilleen ja koko yritysyhteisölle mahdollisuuksia näkyä Tiedepuistossa yhteisten tapahtumien, Showroomin, aulan digipöytien sekä Joen asiakaslehti Bizin avulla.

Yritysyhteisön laajeneminen tuo Joen kumppanit ja kaikki Tiedepuiston yritykset lähemmäs toisiaan.

Vierailukeskus Joen aulassa sijaitsevat digipöydät ovat koko Tiedepuistoyhteisön käytettävissä, ja niillä vieraillaankin päivittäin tapahtumien yhteydessä ja ohikulkumatkalla. Digipöydillä Joen kumppanit löytyvät omien kärkialaotsikoiden alta, ja uutena Joen yritysyhteisön jäsenet sekä Joen kumppanit ovat kaikki esiteltyinä Joki Business Community -otsikon alla. Yritysyhteisön laajenemisen johdosta kaikilla Teknologiakiinteistöjen vuokralaisilla sekä Werstaan työhuoneasiakkailla on mahdollisuus tuottaa materiaalia digipöytiin.

Merkityksellisempiä tapahtumia

Yritysyhteisön laajeneminen vaikuttaa myös Vierailukeskus Joen tapahtumiin, sillä tulevaisuudessa Joen kuukausittaisiin tapahtumiin kutsutaan kaikki yritysyhteisön jäsenet. Joessa järjestetään Joki Forum -tilaisuuksien ja eri kärkialoihin keskittyvien tapahtumien lisäksi kuukausittaisia Joki-kahveja, jonne voi tulla rennosti tutustumaan muihin Tiedepuistossa työskenteleviin ja aloittamaan päivän Tiedepuiston sydämessä.

Lue lisää | Yleistä