Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kukaan ei pärjää yksin

Kulunut kevät on ollut Joelle kokoontumisrajoituksista ja toiminnan jatkuvasta muutoksesta huolimatta onnistumisen ja uudistumisen aikaa. Emme ole pystyneet toteuttamaan kaikkea suunnittelemaamme, mutta tilalle on aina keksitty jotain uutta. Yhteistyön merkitys on korostunut entisestään.

Jos minun pitäisi kuvailla kulunutta vuotta Joessa, mieleen tulee ensimmäisenä yhteistyö ja vahva verkosto. Olemme jo pitkään korostaneet yhteistyön merkitystä kaikessa toiminnassamme, mutta tänä keväänä sen arvo on korostunut entisestään. Olemme saaneet Tiedepuiston alueen toimijoita esille asiakaslehti Bizin kautta ja onnistuneet yhdistämään verkostomme jäseniä myös virtuaalisesti. Joen kumppaneilla on paljon tietoa ja taitoa, jota kaikki yhteisön jäsenet voivat jakaa tulevissa Joki Forum -tilaisuuksissa.

Meillä on entistä paremmat mahdollisuudet toimia niin virtuaalisesti, hybridinä kuin livenäkin, ja löydämme toiminnan tavat aina uudelleen tilanteeseen sopeutuen.

Carita Varjonen

Olemme tänä keväänä myös havahtuneet siihen, miten moni asia toimii todella hyvin, rajoituksista, etäilystä ja erikoisesta ajasta huolimatta. Voimme sanoa, että meillä on entistä paremmat mahdollisuudet toimia niin virtuaalisesti, hybridinä kuin livenäkin, ja löydämme toiminnan tavat aina uudelleen tilanteeseen sopeutuen.

Tilat tukevat toimintaa

Pitkästä tapahtumien ja kohtaamisten rajoittamisesta olemme kuitenkin oppineet sen, että vaikka kaikki palautuisi normaaliksi tällä sekunnilla, on tapahtumien luonne jo muuttunut pysyvästi. Joen uudistuva Showroom tulee tarjoamaan parhaat olosuhteet studiolähetyksiin ja näyttäviin livetilaisuuksiin. Tila toimii myös upeana lanseeraus- ja virtuaalistudiona sekä ainutlaatuisena vierailutilana, jonne on ilo viedä asiakkaita tutustumaan yrityksen toimintaan ja kehitykseen.

Tulevaisuus Joessa näyttää valoisalta. Tilauudistusten lisäksi suunnitteilla paljon tapahtumia kumppaneillemme ja uusia palveluita kokousasiakkaille. Keräämämme kokemus näyttävistä lanseeraustilaisuuksista tulee myös hyötykäyttöön, kun uusi tila tukee tapahtumia entistä paremmin. Toivon, että pääsemme pian kuulemaan toistemme oppeja myös kasvotusten. Nähdään Joessa!

Carita Varjonen, Asiakkuuspäällikkö, Vierailukeskus Joki

Lue lisää | Yleistä